Max Positive
Max Positive
Новичок
Отзывы Max Positive
Комментарии Max Positive
Получено лайков
8 Like
Max Positive

Готово!

Отже, розставимо крапки над "і".
Фарбував кухню в світло бежевий колір. Оскільки тестовий зразок був білосніжного кольору, то додавши пів пляшки колоранту(250мл), отримав досить непоганий колір. (колорант, без проблем, знайшов у найближчому Гіпермаркеті "Епіцентр").
Фарба наноситься рівномірно без темніших та світліших плям, без сіміття та якихось ворсинок і т.д. Фарбував по прогрунтованій стіні обробленій гіпсовою штукатуркою. Одного шару вистачило для повноцінного профарбування. Зазвичай, стелю фарбую в 3ри шари, а стіни в 2ва шари, а тут, один і тільки один.
Стіни висохли швидко, якихось неприємних запахів, як під час роботи так і після фарбування, я не вловив.
Результатом задоволений на всі сто!
Щиро дякую за надану можливість спробувати в роботі дану продукцію!
P.S. Як бонус, залишилось ще більше половини відра фарби, і щоб добро не пропадало, під подарунковий валик портапила і спальня.
У отзыва 3 комментария
Max Positive

Спочатку була фарба....

Привіт всім!
Прийняв участь в даному проекті, і мені пощастило! Давно планував зробити ремонт на кухні але ні як не "доходили руки". Так як доля сама підштовхнула мене до цього кроку, довелося зібратися думка, виділити час і зробити ЦЕ!
Фарбу отримав на відділенні Нової Пошти, чесно кажучи, в не дуже достойному вигляді але повертати її чи відмовлятися, я не бачив резону, тому що виробник і так витратив на даний жест чимало зусиль і коштів. В зв'язку із даними подіями ремонт довелося пришвидшити, так як резервуар із фарбою було розгерметизовано і я боявся, щоб вона не пересохла. Як я зрозумів, пакування було без розпізнавальних логотипів компанії Нова Пошта, тому я зробив висновок, що мій тестовий зразок було запаковано безпосередньо організатором акції...... прохання ставитися до відправлення такої продукції дещо серйозніше, тому що у фарбі було і відділення компанії перевізника, і килимок авто, і улюблене покривальце нашого домашнього улюбленця ;) (постелив під відерце, що було під руками).
Отже фарба - вдома, закочуємо рукава і беремося до роботи.......
У отзыва 2 комментария
Max Positive

Участь у конкурсі

Мої вітання!
Період тестування - розпочато, а зразок я не отримав, хто може допомогти у вирішенні цього питання?
У отзыва 1 комментарий