alinahlobaa
alinahlobaa
Новичок
Отзывы alinahlobaa
Комментарии alinahlobaa
Получено лайков
5 Like
alinahlobaa

Підгузки протестовано?

Дуже вдячна, що саме я стала одним з 500 експертів, які беруть участь в тестуванні.
В наборі для тестування були підгузки, вологі серветки та еко-сумка.
Одразу скажу, що підгузки вже давно одягаємо доні тільки на ніч та на довгу прогулянку на вулиці.
Тож поділюсь своїми враженнями про підгузки?. Жодного разу вони не протекли, ні під час сну, ні під час активної прогулянки. Цьому сприяють подвійні манжети навколо ніжок. Сам підгузок м'який, тоненький та приємний на дотик. Боковинки та липучки еластичні, не перетискають животик, що є дуже важливо для активної дитини. Швидко поглинають вологу, не утворюють грудку між ніжками. Одного разу після 12ти годин сну шкіра під підгузком була вологою. Що є не дуже добре. Але попрілостей та почервонінь не виникло? .
Мої критерії у виборі підгузок: захист від протікань, швидкість поглинання вологи, безпечність для шкіри малюка, зручність та комфорт. pampers active baby з цим справляється на всі 100%. Рекомендую?
У отзыва 7 комментариев
alinahlobaa

Перший досвід

Ділюся враженнями від першого використання підгузників Pampers aktive baby. Перший підгузок був одягнутий на ніч. Відкривши упаковку був дуже відчутний запах, але згодом він став менш вираженим. Дуже подобається м'якенький поясок на животику. Дійсно не передавлює. Дитина спала 12 годин, за цей час підгузок не протік. До ніжок прилягає щільно, але не тисне занадто. Єдиним недоліком було те, що після зняття підгузника шкіра була вологою, але почервонінь чи попрілостей немає. Тому, поки що тестуванням задоволена.
Окремо хочу сказати про серветки. Подобається, що вони не мають яскраво вираженого запаху. Вміру вологі. З своєю роботою справляються відмінно. Раніше цією серією не користувались, тепер обов'язково будемо купувати ще.
У отзыва 7 комментариев
alinahlobaa

Посилку отримано :)

Отримала посилку від naprobu.ua. Була приємно вражена комплектацією. Еко-сумка дуже якісна та стильна. Підгузками та вологими серветками даної марки, але преміум серії ми вже користувалися, нарікань не було. Тож з нетерпінням починаємо тестування.
У отзыва 2 комментария