MaryOle
MaryOle
Новичок
Отзывы MaryOle
Комментарии MaryOle
Получено лайков
3 Like
MaryOle

Простоквашино-персик, зручність упакування

Після вдалого смакування біфілакту зі смаком яблуко-груша, нереально було не спробувати смак -персик. Звісно, перш ніж давати дитині, пробую сама. Тому, як мені так і доні, цей смак зайшов більше.
З реакціями ітп все також було добре.
Єдиний і як на мене, не маленький мінус, це упакування.
Коли дитина вже посмакувала, йде процес ознайомлення з самою тарою, і на жаль, цей процес виглядає як стиснути упаковку і видавити через трубочку, або й разом із трубочкою вміст. Можливо, дітям меншого віку зручно давати- коли батьки тримають у руках. А от дорослішим не дуже.
Я не експерт з виготовлення упаковок, але можливо, доцільно придумати щось що б утримувало вміст при натисканні в середині.
У отзыва 10 комментариев
MaryOle

Нямка від Простоквашино- груша

Ну що ж. І ми отримали свою порцію біфілакту. Обрали нас зовсім неочікувано, тому були дуже раді. Коробочка з бантиком ще додала радості:))

Дитині 1,5. Спершу дала спробувати грушку, від цікавості нового смаку і вигляду дитина одразу висмоктала приблизно пів баночки)) Ніяких алергічних проявів не було. Доня навіть дала спробувати киці, якій також напій зайшов на ура:)
У отзыва 2 комментария
MaryOle

Вологі серветки pampers

Такими серветками користуємось ще з народження. А зараз дитині 1,4. Жодного разу не викликали подразнень чи любих інших неприємностей. Запах приємний- нейтральний. Текстура ніжна. Гарне упакування. Клейка відкривачка служить довго. Навіть на сонці, тривалий час серветки в упаковці не сохли, були вологими. З витиранням забрудень справляються на ура! Серветками дуже задоволені.
Упакування досить цікаве. У дитини АД, від цих серветок погіршення стану не було, використовували по всьому тілу. Будемо користуватись і надалі.
У отзыва 1 комментарий
MaryOle

Непогані трусики

Зазвичай користуємось серією premium care, проте, мали можливість і такі протестувати. Досить хороші трусики для маленьких непосид. Не такі м’якенькі як pc, але також хороші. Під час переодівання, можна зацікавити малюночком. Легенькі, тонкі, без запаху. Попрілостей не викликали. Після нічного сну- інколи протікали.
Протягом дня- протікань не було. Також добре тримаються, не сповзають з малюка. Не перекручуються. Зняти з дитини дуже легко. Розриваються по спеціальних швах за секунди. Можна сказати задоволені на 90%
У отзыва 2 комментария