Julia521
Julia521
Знавець
Відгуки Julia521
Коментарі Julia521
Отримано лайків
0 Like
Julia521
Надзвичайно корисне тестування, особливо коли поспішаєш і потрібно швидко поснідати) Тримаємо кулачки!
У відгука 0 коментарів
Julia521
Ось і завершилося смачне тестування продукції Dr.Oetker. Набори для друзів знайшли своїх власниць. З деякою продукцією Dr.Oetker я була знайома задовго до тестування. Розпушувач тіста та ванільний цукор завжди купую лише цієї торгової марки. Розпушувач для тіста Dr.Oetker ще жодного разу мене не підвів, випічка завжди виходить м'якою та не має гіркого присмаку. Ванільний цукор має неймовірний аромат. А от з пудингом та какао Dr.Oetker я познайомилась вперше. Какао стало моїм однозначним фаворитом,адже розчиняється у рідині напрочуд легко та надає випічці супер шоколадного смаку. Від цього часу буду користуватися лише ним. Пудинг теж готується дуже легко та швидко,моїм доням прийшовся до смаку. Глазур готується теж легко і має смак справжнього шоколаду. Декоративну посипку мої дівчатка їли як цукерочки) Уся продукція Dr.Oetker має досить гарний склад, основна інформація на упаковках зазначена досить доступно, чітко видно термін придатності та склад продукту, великим плюсом є зазначення на звороті упаковки рецептів. Продукцією торгової марки Dr.Oetker залишилась дуже задоволена!
У відгука 0 коментарів
Julia521
Надзвичайно смачний брауні з журавлиною, ізюмом та волоськими горіхами. Класичний рецепт цього десерту дещо змінила.Десерт вийшов просто "бомбезним", тому раджу спробувати. Інгредієнти: - журавлина в'ялена - 70 г - ізюм - 50 г - вино червоне - 50 мл - волоські горіхи - 70 г - масло вершкове - 150 г - шоколад - 100 г - вершки - 2 ст.л - цукор - 150 г - яйця - 2 шт - какао Dr.Oetker - 2 ст.л - борошно - 2 ст.л - розпушувач тіста Dr.Oetker - 1 ч.л - глазур темний та білий шоколад Dr.Oetker - 1 шт Спосіб приготування: В'ялену журавлину та ізюм попередньо замочити у червоному вині, можна у цукровому сиропі щонайменше на дві години, потім відкинути на сито щоб стік сироп, обсушити паперовим рушником. Волоські горіхи мілко подрібнити. Вершкове масло, шоколад та вершки розтопити на водяній бані. Яйця збити з цукром і поступово ввести в яєчну суміш розтоплені масло+шоколад+вершки. Все ретельно вимішати, сюди висипати суміш журавлини, ізюму та подрібнені волоські горіхи. В окремій посудині змішати борошно, какао та розпушувач і частинами всипати в поредню суміш та ретельно вимішати. Випікати у застеленій пергаментом формі при температурі 180 градусів 20 -25 хв. Брауні викласти, порізати на шматки і зверху прикрасити глазур'ю, дати повністю охолонути. Смачного!
У відгука 0 коментарів
Julia521
Надзвичайно смачний брауні з журавлиною, ізюмом та волоськими горіхами у мене вийшов завдяки какао та розпушувачу тіста Dr.Oetker. Саме какао Dr.Oetker надало моєму десерту неперевершеного шоколадного смаку, а розпушувач тіста допоміг йому піднятись. Зазвичай у брауні я розпушувач не кладу, але оскільки в складі були в'ялена журавлина, ізюм та волоські горіхи я все ж таки вирішила ним скористатись, та й класичний рецепт цього десерту дещо змінила. Хочу зазначити, що какао розчинилося досить швидко не утворюючи при цьому абсолютно жодного комочка, що зазвичай трапляється з какао іншої торгової марки. Глазур теж надзвичайно проста у приготуванні і легка у використанні. Десерт вийшов просто "бомбезним", тому раджу спробувати. Інгредієнти: - журавлина в'ялена - 70 г - ізюм - 50 г - вино червоне - 50 мл - волоські горіхи - 70 г - масло вершкове - 150 г - шоколад - 100 г - вершки - 2 ст.л - цукор - 150 г - яйця - 2 шт - какао Dr.Oetker - 2 ст.л - борошно - 2 ст.л - розпушувач тіста Dr.Oetker - 1 ч.л - глазур темний та білий шоколад Dr.Oetker - 1 шт Спосіб приготування: В'ялену журавлину та ізюм попередньо замочити у червоному вині, можна у цукровому сиропі щонайменше на дві години, потім відкинути на сито щоб стік сироп, обсушити паперовим рушником. Волоські горіхи мілко подрібнити. Вершкове масло, шоколад та вершки розтопити на водяній бані. Яйця збити з цукром і поступово ввести в яєчну суміш розтоплені масло+шоколад+вершки. Все ретельно вимішати, сюди висипати суміш журавлини, ізюму та подрібнені волоські горіхи. В окремій посудині змішати борошно, какао та розпушувач і частинами всипати в поредню суміш та ретельно вимішати. Випікати у застеленій пергаментом формі при температурі 180 градусів 20 -25 хв. Брауні викласти, порізати на шматки і зверху прикрасити глазуррю. Смачного!
У відгука 1 коментар
Julia521
Смачні, корисні та ніжні як хмаринка сирні рогалики Інгредієнти: - Сир 250 г - Вершкове масло 100 г - Борошно 200 г - Сіль 1/4 ч.л. - Розпушувач тіста Dr.Oetker 1 ч.л. - Ванільний цукор Dr.Oetker 1/2 пакетика - Цукрова пудра Приготування: З"єднати борошно, сіль, розпушувач і рівномірно перемішати. Натерти на крупній тертці охолоджене масло на суміш борошна і рівномірно вимісити. Додати сир і ще раз все ретельно замісити. Тісто посипати борошном, завернути у харчову плівку і відправити у холодильник щонайменше на годину. Охолоджене тісто ділимо на 3 частини. На посипаній борошном поверхні розкатуємо круг завтовшки 0,3 мм. Перемішати цукор разом з ванільним цукром Dr.Oetker та посипати цією сумішшю розкатане тісто (приблизно 1 столова ложка), розрізати на 12 частин, сформувати рогалики та викласти їх на застелене пергаментом деко. Випікати при температурі 190 градусів 20-25 хв. Готові рогалики швидко зняти з дека, і поки вони ще гарячі, зверху посипати цукровою пудрою. Смачного!
У відгука 0 коментарів