Julia521
Julia521
Знавець
Відгуки Julia521
Коментарі Julia521
Отримано лайків
0 Like
Julia521
Надзвичайно смачний брауні з журавлиною, ізюмом та волоськими горіхами у мене вийшов завдяки какао та розпушувачу тіста Dr.Oetker. Саме какао Dr.Oetker надало моєму десерту неперевершеного шоколадного смаку, а розпушувач тіста допоміг йому піднятись. Зазвичай у брауні я розпушувач не кладу, але оскільки в складі були в'ялена журавлина, ізюм та волоські горіхи я все ж таки вирішила ним скористатись, та й класичний рецепт цього десерту дещо змінила. Хочу зазначити, що какао розчинилося досить швидко не утворюючи при цьому абсолютно жодного комочка, що зазвичай трапляється з какао іншої торгової марки. Глазур теж надзвичайно проста у приготуванні і легка у використанні. Десерт вийшов просто "бомбезним", тому раджу спробувати. Інгредієнти: - журавлина в'ялена - 70 г - ізюм - 50 г - вино червоне - 50 мл - волоські горіхи - 70 г - масло вершкове - 150 г - шоколад - 100 г - вершки - 2 ст.л - цукор - 150 г - яйця - 2 шт - какао Dr.Oetker - 2 ст.л - борошно - 2 ст.л - розпушувач тіста Dr.Oetker - 1 ч.л - глазур темний та білий шоколад Dr.Oetker - 1 шт Спосіб приготування: В'ялену журавлину та ізюм попередньо замочити у червоному вині, можна у цукровому сиропі щонайменше на дві години, потім відкинути на сито щоб стік сироп, обсушити паперовим рушником. Волоські горіхи мілко подрібнити. Вершкове масло, шоколад та вершки розтопити на водяній бані. Яйця збити з цукром і поступово ввести в яєчну суміш розтоплені масло+шоколад+вершки. Все ретельно вимішати, сюди висипати суміш журавлини, ізюму та подрібнені волоські горіхи. В окремій посудині змішати борошно, какао та розпушувач і частинами всипати в поредню суміш та ретельно вимішати. Випікати у застеленій пергаментом формі при температурі 180 градусів 20 -25 хв. Брауні викласти, порізати на шматки і зверху прикрасити глазуррю. Смачного!
У відгука 1 коментар
Julia521
Модератор Дина, дійсно, вийшло дуже смачно)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Яна Арсенович
Доброго дня. Сьогодні розпочала своє тестування продукції DrOetker з найлегшого - з пудингу. Одразу хочу сказати, що виробник заздалегідь подумав за споживача, розмістишви на звороті детальну інструкцію з приготування. З нею може впоратись навіть дитина. Сам пудинг розчиняється в молоці дуже добре, неи утворюючи грудочок. З силіконової формочки дістати його легко. Він не пристає до стінок. Має приємний ванільний аромат та апетитний вигляд і смак. Рекумендую його скуштувати.
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
JaBo19962903, а чим Ви його прикрасили? Хочу зауважити, що Ваш відгук дуже схожий на попередній, користувача Julia521. Прошу надалі писати відгуки своїми словами, описуючи власні враження.
Julia521
JaBo19962903, зовсім не гарно копіювати чужі відгуки
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Julia521
Привіт! Своє тестування продукції DrOetker розпочала з найлегшого - пудингу. Інструкція для приготування самого пудингу написана на звороті упаковки досить доступно, тому із приготуванням десерту справиться навіть дитина. Суміш для приготування пудингу розчиняється у молоці дуже швидко, при цьому не утворюючи жодних комочків. Моя п"ятирічна донька справилась з цим завданням сама. Уже готовий захоловший пудинг відділяється від силіконової формочки напрочуд легко. Має легку консистенцію і виражений ванільний аромат. А на смак, як сказала моя доня : "Мам, це не пудинг, це кукурудзяна каша".
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
Julia521, яка цікава аналогія :)
Julia521
Молочна кукурудзяна каша - одна із улюблених моєї доні, а кукурудзяний крохмал у складі пудингу нагадав їй смак саме цієї каші :)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Julia521
Доброго дня! Я теж ще посилочку на тестування не отримала, як і листа на електронну пошту про її відпраалення(
У відгука 2 коментарі
Модератор Катя
Julia521, сьогодні Ваша посилка вже їде до Вас. Номер ЕН 20400071219613.
Julia521
Дякую за відповідь) Я вже і листа отримала.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Tasha1973
Нет продвижения по посылке . Горячая линия НП пожимает плечами.
У відгука 8 коментарів
angel9492
у меня тоже самое,нет посылки и в чем проблема не знают
angel9492
вот только что я позвонила на горячую линию новой почты мне ответили ,что путь посылки не прослеживается,что 4.12 ее отправили якобы,но и дальше не понятно где она,потерялась вообщем она,я думаю уже сейчас надо разбираться отправителю где посылка и не только моя
Модератор Ольга
Девушки, это, вероятно, сбой в работе программ НП. Наша администратор все отслеживает, надеемся разберемся.
VIP_ZH
Добрый день. У меня та же проблема, посылка отправлена 4 декабря, ориентировочная доставка 5 декабря , показывает, что посылка еще в Киеве, тоесть еще не выехала. Буду ждать до конца недели
Julia521
У мене теж аналогічна ситуація.
angel9492
мне только что звонили с новой почты и сказали что это не их сбой,а ваш,что отправитель перепутал все адреса,задвоил,и они приостановили выдачу и отправку ваших посылок и что они пытаются с вами связаться и выяснить все,так что это вам нужно решать эту проблему как бы
Tasha1973
Иногда срабатывает человеческий фактор, ничего страшного. Подождём, нашей вины в том, что посылки задвоились точно нет. Поэтому остаётся ждать и смотреть отчёты девочек)))
angel9492
только что мне позвонил менеджер новой почты и сказал что мою посылку отправили обратно получателю,так как там все напутано и этот номер экспресс накладной уже не действительный,который нам прислали на почту
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися