VIP_ZH
VIP_ZH
Експерт
Відгуки VIP_ZH
Коментарі VIP_ZH
Отримано лайків
0 Like
VIP_ZH
Тестую Nivea близько трьох тижнів. За цей час мила голову більше шести разів. Повністю готова з висновками. За цей проміжок часу волосся стало більш м"яким, гладким та слухняним. Подобається запах шампуню, але не подобається консистенція. Щоразу він витікає з долоні, хоча беру невелику порцію, піниться гарно, але піна також легко стікає по волоссю, потрапляє в очі. У мене дуже густе волосся, шампунь змивається довго. Бальзам-молочко гарно справляється зі своєю задачею. Навіть мокре волосся легко можна розчесати. Залишилася проблема жирних коренів, якщо нанести бальзам вище середини довжини волосся. За час тестування у мене не з"явилася лупа, хоча раніше траплялися такі випадки від нових засобів. Особливого блиску волосся я не помітила. Єдиний очевидний ефект - слухняне, гладке волосся. Буду продовжувати використовувати Nivea, є надія, що я зупиню свій вибір на цих засобах, бо вцілому враження хороші від використання.
У відгука 7 коментарів
VIP_ZH
Вітання всім з Новим Роком! Десять днів тестую шампунь та бальзам. За цей час я тричі мила голову та використовувала молочко. В загальному - особливих змін я не помітила. Волосся після миття висушую феном, як раніше було пухнасте, так і залишається. На наступний день більше слухняне. Чистота зберігається протягом трьох днів, для мене цього більш ніж достатньо. Шампунь гарно піниться, проте через свою рідку консистенцію піна швидко "спливає" по волоссю, отже, вперше за дуже довгий час шампунь потрапив мені в очі, вважаю це великим мінусом. Минулі рази бальзам використовувала по всій довжині волосся, на наступний день після миття було відчуття, що корені жирні. Спробувала наносити бальзам до середини довжини волосся - результат значно кращий, корені залишаються чистими.
У відгука 1 коментар
VIP_ZH
Перший відгук та враження від шампуню та бальзаму "Молочко для волосся" від "Nivea". 1) Баночки досить зручні, добре стоять на поличці, відкривати, закривати легко та зручно. 2) І шампунь і бальзам мають дуже приємний аромат. Після мене зайшов у ванну чоловік та поцікавився чим так гарно пахне, тож можу зробити 100% висновок, що аромат дійсно приємний. 3) Шампунь за своєю консистенцією трохи рідкий, я звикла до попереднього шампуню більш густого, видавила відповідну кількість, та Nivea швидко розтіклася по долоні, тож на майбутнє буду розділяти порцію на дві. Сама текстура шампуню дуже ніжна, з приємним шовково-перламутровим переливом. 4) Бальзам густий, кремовий, наноситься легко, так само як і змивається. Вцілому враження позитивні. Продовжую тестувати.
У відгука 0 коментарів
VIP_ZH
Доброго дня. Отримала сьогодні посилочку, розпочинаю тестування. Аромат в коробочці після розпакування дуже приємний.
У відгука 0 коментарів
VIP_ZH
Добрый день. Оставляю свой заключительный отзыв о тестировании Sensodyne. Зубная паста, все-таки, с моей чувствительностью не справилась. Да, я почувствовала улучшение, но вчера, на 17-й день использования пасты, я не смогла сьесть мороженное, холодные напитки стало пить больнее, чем до начала тестирования. Сама по себе паста мне понравилась — отлично чистит, имеет приятную текстуру, хорошо освежает. До тестирования я никогда не покупала Sensodyne, скорее всего, для чувствительных зубов я покупать не буду, а вот другие пасты этой ТМ попробую. Отдельное спасибо за щетку и песочные часы. Они стали добрыми помощниками и теперь я точно знаю, что не нужно жалеть денег на хорошую и качественную зубную щетку. Уже приобрела такую же мужу. Зубы очищает идеально, благодаря мягкой щетине не травмирует десна, удобно ложиться в руке.
У відгука 0 коментарів