Nata20
Nata20
Новачок
Відгуки Nata20
Коментарі Nata20
Отримано лайків
0 Like
natdom

желефікс

В минулому році була експертом з Желефікс, мені так він сподобався, що в цьому році накупила Желфікс 2:1 та 3:1 від Dr. Oetker та зварила варення з полуниці, адже у складі желеутворююча речовина - рослинний пектин, який виробляється з яблук і цитрусових і він дуже корисний. Дякую проекту, що надає можливості спробувати такі корисні речі !
У відгука 6 коментарів
Модератор_Анастасия
Полностью согласна с Вами! Сама была в шоке от результата! И после того, как закончились тестируемые товары - накупила новых. Не представляю теперь вообще, как можно варить варенье без желфикса)
natdom
Mama_Evy, так, все вірно, продовжую закривати з Желфікс 3:1, вже всіх своїх знайомих підсадила на нього, всі мені вдячні, та вихваляються різноманітними рецептами свого творіння. Адже літо - це пора експерементім та смачних закруток і заготовок на зиму!
Nata20
Я не попала на тестирование, поздно девочки сказали. А мама моя закатывала варенье с Желфикс от Dr. Oetker и просто в восторге! 5 минут и готово и не нужно часами варить! Я желе пробовала. Небо и земля по сравнению с другими фирмами!Теперь толькоЖелфикс от Dr. Oetker
Anna Nahorna
Згодна, настільки спрощується робота!
natdom
Nata20, чудово! Тепер і Ви будете так робити.
natdom
Anna Nahorna, набагато спрощується, я також і інших гарних новинок від Dr. Oetker накупила, тепер не уявляю без них свого життя!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися