mashmash
mashmash
Новачок
Відгуки mashmash
Коментарі mashmash
Отримано лайків
0 Like
solomiya.k

Pampers pants

Ми вперше брали участь в тестуванні і нам одразу пощастило. Трусики отримали 3 дні тому, тому вже встигли протестувати. Дуже важливо для нас те, що одягати їх надзвичайно просто. Нам 9 місяців і крутимося ми неймовірно, тому одягання памперса для нас справжнє випробування. Гарно прилягають до тіла, не протікають, алергії не має. Завдяки мягким боковинкам гарно тримають форму, не створюють дискомфорту, не натирають та не стискають дивотик. Задоволена на всі ?. В подальшому будемо також користуватися трусиками-пампепсами. Обов'язково будемо рекомендувати друзям.
У відгука 6 коментарів
Anastasia1504
Трусики отличные,мягкие,удобные не протекают)
Vicky Вика
Впервые стали участника тестирования. Сразу после получения решили устроить проверку на прочность)
mashmash
Мені подобається що дитина в Pampers pants абсолютна задоволена і рухлива. Нічого не заважає, і прекрасно абсорбується! Час носіння вказаний на упаковці - реальний і це дуже радує!
milkam
Мы давно пользуемся и подгузниками и трусиками pampers и очень довольны. Качество отличное. Тонкие и удобные и не протекают))
Kety26
Получили наши трусики, мы очень довольны ,нам 5 месяцев и обычный памперс одеть сложновато,а трусики в самый раз,не протекают,мягкие без запаха ,наша попа сухая ,мы довольны
Apublear
Согласна, трусики это максимально удобно?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися