1594788814
1594788814
Новачок
Відгуки 1594788814
Коментарі 1594788814
Отримано лайків
2 Like
1594788814

Біфілакт від Простоквашино для малят – користь біфідобактерій для маленьких животиків

Ось ми з донькою дотестували дану новинку. Біфілакт зі смаком Яблуко - груша має досить виражений смак груші як на мене. Персиковий смак не такий приторний. Має ніжний смак з кислинкою. Мені обидва смаки дуже сподобалися. Та й здається донька теж їх оцінила, так як любить ласувати цими фруктами. Порцію яку я їй давала для ознайомлення зникала просто зі швидкістю світла ☺️А ще плюс вона любитель кисломолочних виробів, так що таке вона їсть із великим задоволенням.
Консистенція - середня. Якщо ж дістати його відразу з холодильника і вживати, то так, він густуватий.
Також великом плюсом можу зазначити формат упаковки. Гарний і веселий дизайн, який привертає увагу діток. Дуже легко випити завдяки трубочці. Не буде займати багато місця чи то в холодильнику, чи коли береш його з собою на вулицю, щоб найближчим часом дитина могла собі перекусити улюбленим напоєм. Моя дочка ще навчилася пити з таких трубочок, але на майбутнє будемо знати що є такий гарний напій ☺️
В складі є цукор, який не рекомендують вживати маленьким діткам. Для мене він був не сильно солодкий, якщо порівнювати з іншими ТМ дитячого харчування, в котрих вміст цукру на смак дуже виражений. Доньці сподобався( тут з нею все зрозуміло, коли ж дитина відмовиться від чогось солоденького)
Термін придатності -19 днів.
Ціна на йогурт в магазинах доступна.
У відгука 2 коментарі
1594788814

Біфілакт від Простоквашино для малят – користь біфідобактерій для маленьких животиків

З продукцією від Простоквашино наша сім’я вже досить давно знайома. Дуже обожнюємо їхні йогурти і молоко. Недавно побачила, що у їхньому асортименті з’явилася новинка -Біфілакт для маленьких діточок (від 8 місяців).І ми вирішили спробувати. Саме в цей час я активно знайомлю свою дочку з кисломолочною продукцією. Сирки, кефіри і йогурти вона просто обожнює і завжди їх їсть із великим задоволення.
Виробник рекомендує вживати його тим діткам, які є на штучному вигодовуванні. Нам такий продукт дуже підходить, через те що ми від самого народження є на штучному вигодовуванні.
Отже, приніс нам кур’єр посилку, яка була гарно упакована. В ній по 2 зразки біфідойогурту зі смаком персика і яблуко-груша.
З плюсів можу відзначити : гарна і зручна упаковка з трубочкою, яку можна взяти з собою в дорогу чи на прогулянку у якості перекусу; хороший склад; смак.
Сьогодні ми вирішили попробувати йогурт зі смаком персика. То ж можу зазначити, що він дуже приємний на смак, не сильно солодкий (пробували одного разу йогурт від іншої фірми, то його не можливо було пити через велику кількість цукру); консистенція середня. Колір - білий, без яскравих барвників. В упаковці 200 г. Для старшої дитини буде достатньо. Ми ж її розділили на двох. Дочка на перший раз спробувала 3 чайні ложечки. Їй йогурт дуже сподобався, як і мені. Скажу більше - від цієї невеличкої пачечки я непогано перекусила. А що тоді говорити про дітей )))
Як дочка відреагує на новинку - побачимо завтра. Так що тестуємо дальше. Завтра ще протестуємо інший смак )))
У відгука 8 коментарів