Олена Діденко
Олена Діденко
Новачок
Відгуки Олена Діденко
Коментарі Олена Діденко
Отримано лайків
2 Like
Олена Діденко

Завершено тестування Бекутан кідс

Ось і завершилось наше тестування комплексу Бетукан, і я хочу поділитися своїми враженнями.
Метою нашого тестування було, насамперед, вберегти донечку від хвороб та зміцнити їй імунітет, адже наше тестування співпало з важливим періодом нашого життя, - період адаптації до садочку. Великих амбіцій стосовно даного комплексу я не мала, адже розумію, що імунна система дитини залежить від багатьох факторів. Тому, ми дотримувались своїх правил: збалансовано харчувалися, більше гуляли на свіжому повітрі(особливо після садочку), дотримувалися режиму дня. Вітамін D, який ми приймали і раніше, я не відміняла. По рекомендації нашого педіатра, все продовжили як і раніше. Однак, період адаптації в садочку у нас співпав з активним прорізуванням кутніх зубів (що, як відомо, теж знижує рівень імунної системи). Тому, нажаль, ми "впіймали" якийсь вірус. Я з жахом приготувалась до тижня з соплями і температурою(. Однак, на привелике моє здивування, температура протрималась лише добу, і організму вистачило сил самолму з нею справитись і з тим вірусом, оскільки вже на наступний день дитина не горіла, і була активна і з хорошим апетитом.
Не можу бути впевненою на 100%, що саме завдяки даному комплексу наша імунна система так швидко справилась з хворобою, однак схоляюсь саме до такого висновку, що він, у комплексі, допоміг нам.
Тому, з радістю рекомендуватиму даний комплекс знайомим мамам, і самі будемо періодично покращуватьи свій захист за допомогою комплексу Бекутан мультиімуно.
Ще раз дякую @#naprobuua #naprobuua_Becutan #Becutan за довіру!!!
У відгука 2 коментарі
МаринаБейдик
Супер, комплекс спрацював добре! І хвороба швидко відступила. Не хворійте 🙂
Олена Діденко
МаринаБейдик, дякую!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Svetik13765

Первые результаты

Итак почти неделя позади. Перед тем как увидели списки, сын переболел ОРЗ, а в догонку подхватил кишечку. К моменту когда дошла наша посылка, стул еще полностью не востановился. После второго пакетика Bekutan стул нормализовался, и меиеоризм пришёл. (Хотя я не ожидала такого быстрого результата). Еще приятным бонусом было, что у моего малоежки улучшился аппетит. Ну и вкус радует. Я развожу в немного большем объеме воды, чтоб не такой концентрированый был. Развожу водой. И мне очень интересно: разводил ли кто- то в молоке? (сама эксперементировать не буду, так как сын молоко не пьет)
У відгука 4 коментарів
proshakovaoksana
Мы тоже только в воде разводили, мой молоко пьет, но думаю по вкусу будет гремучая смесь (молоко + апельсин)
Марина1311
Я раз попробовала с соком, очень концентрированно получается, лучше в воде
Svetik13765
Марина1311, я тоже подумала что будет концентрировано, поэтому не рисковала.
Олена Діденко
Ми пробували один раз з яблучним соком, то дійсно, занадто концентрований вийшов. З водою - найкращий варіант для нас.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися