yulia3387
yulia3387
Новачок
Відгуки yulia3387
Коментарі yulia3387
Отримано лайків
3 Like
yulia3387

Тестування Nestogen 3

Доброго дня, усім матусям!

Добігає кінець нашого тестування, а саме нашого першого тестування в житті)) І знаєте, нам дуже сродобалось і брати участь і знайомство з Nestogen 3.

Дійсно, як мати, завжди обираєшь найкраще для своєї дитини , а особливо це стосується їжі. Суміш нам дуже сподобалась, хоча ми на ГВ, але пробували різні суміші як догодовування, або замість, і знаєте, з усіх, реально Nestogen 3 більш класний , більш смачнійший, легкий в приготуванні, бо нема грудочок, навіть у гарячій воді, немає жирного нальоту на пляшечці, бо не використовується пальмова олія. Все збалансоване по смаку, нема якогось незрозумілого присмаку чи запаху. Дитинка гарно спить, нормалізувався стул, животик себе гарно почуває.
Окреме, що цікавило, це склад, він дуже правильний, є вітаміни мінерали, нічого зайвого. І тому я з певненістю кажу, після тестування суміші, що цьому бренду я довіряю відтепер, і буду з впевненістю брати його дитині і рекомендувати іншим матусям.
Дякую за мождивість прийняти участь у проекті!!!!
У відгука 0 коментарів
yulia3387

перший день тестування

отримали посилочку, швидко дуже ) Перша спроба і знайомство поки не зрозуміле малечі , але цікавість є, бо підходи по пару раз до пляшечки і намагаємося розсмакувати )) маємо цікавість)))
моє враження - перше що сподобалось, нема того жирного нальоту на пляшечці, запаху "рибного" і присмаку , як в деяких сумішах. Тестуємо далі)
У відгука 2 коментарі
yulia3387

нестожен і наш перший досвід в тестуванні

Доброго вечора! Це буде наш перший досвід в тестуванні взагалі, дякую за таку можливість. Наразі дуже актуально буде, так як потроху хочу дитину почати відлучати від грудей, або хоча б замінити нічні годування, тому маю надію, що Нестожен 3 нам в цьому допоможе !!!
У відгука 0 коментарів