Олена Тор
Олена Тор
Новачок
Відгуки Олена Тор
Коментарі Олена Тор
Отримано лайків
0 Like
bysinkayaLarisa

Тестування чудового корму

Найчастіше я взагалі нічого не виграю, тому просто без надії на сподівання чекала вже на результати та відгуки. Але диво таки трапилось і зараз в мене є можливість самій написати власну рецензію. І хочу вам сказати, що я таки знайшла у марку, котру моя собачка їсть із задоволенням. Ми це зробили. Корм чудовий, жодної алергії не було, жодного поганого самопочуття, впевнена, що він ситний та смачний, адже мисочка в улюбленця пуста вже через кілька хвилин після того, як я насипала. Сміливо можу рекомендувати даний продукт, адже гарний настрій та самопочуття вашому чотирилапому другові гарантовано. Також я зрозуміла, що відтепер буду купляти корм лише PURINA ONE MINI, адже виробники гарантують, що Пуріна містить антиоксиданти для здорової імунної системи, легко засвоюється, а головне, як на мене, це маленькі шматочки, котрі не доводиться потім ще розламувати та подрібнювати. Корм дійсно гідний цієї похвали.
У відгука 3 коментарі
Олена Тор
Вже тиждень як наш Сонтіно на цьому кормі. І він його їсть!! бо жоден корм до цього йому не смакував. Собака грайливий, активний, жодної алергії. Тепер точно будемо купувати цей корм.
Модератор Ольга
bysinkaya, а якої породи Ваша собака? Розкажіть нам детальніше про свого експерта.
Модератор Ольга
Олена Тор, відгуки бажано залишати окремим відгуком, щоб під час перевірки ми його не загубили. І ми також маємо надію, що Ви залишите більш детальні спостереження про тестування.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися