ТатьянаАлександровна
ТатьянаАлександровна
Новачок
Відгуки ТатьянаАлександровна
Коментарі ТатьянаАлександровна
Отримано лайків
0 Like
Грищенко Вікторія

Прекрасный проект от Vichy

Очень бы и мне хотелось стать экспертом от Vichy, часто использую данную косметику по уходу за лицом. Особенно привлекло внимание, что в этом проекте присутствуют антивозврастные и солнце-защитные средства, очень бы хотелось попробовать данные средства. Всем удачи!
У відгука 13 коментарів
Галина Треножкіна
Також хотілося б попасти в проект.
Вікторія-профі
Сонцезахист актуальний завжди, навіть зимою треба захищати шкіру від сонце. Хороше тестування!
Грищенко Вікторія
Так саме сонцезахистні засоби найактуальніші для всіх категорій, так будь-яку пору року.
ТатьянаАлександровна
Как ни печально, но года берут свое и мне хотелось бы начать уход за своим лицом кремами из серии "антивозраст".
olena.romanenko
ТатьянаАлександровна, я вас розумію, мені також би хотілося і вікову, але якщо буде шанс обирати, все ж таки мій варіант на сьогодні - догляд для жирної шкіри, схильної до недоліків (маю запалення, чорні цятки, розширені пори)
Lena Mezhevskaya
Вікторія-профі, согласна с вами ,нужно защищать от солнца, главное не переусердствовать и правильно очищать кожу после солнцезащитных гелей/кремов .
Грищенко Вікторія
Lena Mezhevskaya, полностью согласна с Вами, уход за лицом требует грамотного подхода и выбора качественных средств.
Skakun_tatianka
Солнцезащитные интересны, хотя я только на пляже использую крем
Вікторія-профі
Skakun_tatianka, поширена помилка. Сонце гріє кожного дня: і літом, і зимою, впливаючи на шкіру обличя, перш за все. Якщо не захищати шкіру сонцезахисним кремом - шкіра втрачатиме вологу і швидше з‘являться зморшки. Сонцезахист - це не тільки захист від засмаги, це також і зволоження клітин шкіри.
Грищенко Вікторія
Вікторія-профі, повністю згодна з Вами, я боюся сонця навіть в зимку), впродовж року користуюсь сонцезахисними та матуючими з SPF засобами.
olena.romanenko
Vika15alex, так, адже це не тепло, а промені, була взимку давно вже в Ізраїлі, там також постійно потрібно мазатися кремом із захистом та пити воду, навіть у школах про це говорять. В нас поки стійка ассоціація-крем від соня=пляж, а необхідно це змінювати, бо навіть у похмурий день необхідно захист і не лише для обличчя, а й для волосся
Bulavo4ka
С моей проблемой и с высыпанием на солнце ,мне наверное нужно или не выходить вообще на улицу или наносить ежедневно тоннами кремов или мазей что бы не вредить коже лица,но я понимаю что все эти мази и табл только на время убирают все это,а хочется что бы навсегда или хотя бы на долгое время,так как сейчас в сильную жару и солнце стараюсь не ходить,вся надежда на список и vichy
Анжела Ісмаілова
Почали ми тестування Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка. Спочатку переживала що дитині не спостерігається, але дитина їсть з задоволенням, вага нормально тримається, дитині подобається і ми щасливі надалі будемо купувати, якість дуже висока!!!!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися