Ky4eryaha7
Ky4eryaha7
Новачок
Відгуки Ky4eryaha7
Коментарі Ky4eryaha7
Отримано лайків
0 Like
1594788814

Біфілакт від Простоквашино для малят – користь біфідобактерій для маленьких животиків

З продукцією від Простоквашино наша сім’я вже досить давно знайома. Дуже обожнюємо їхні йогурти і молоко. Недавно побачила, що у їхньому асортименті з’явилася новинка -Біфілакт для маленьких діточок (від 8 місяців).І ми вирішили спробувати. Саме в цей час я активно знайомлю свою дочку з кисломолочною продукцією. Сирки, кефіри і йогурти вона просто обожнює і завжди їх їсть із великим задоволення.
Виробник рекомендує вживати його тим діткам, які є на штучному вигодовуванні. Нам такий продукт дуже підходить, через те що ми від самого народження є на штучному вигодовуванні.
Отже, приніс нам кур’єр посилку, яка була гарно упакована. В ній по 2 зразки біфідойогурту зі смаком персика і яблуко-груша.
З плюсів можу відзначити : гарна і зручна упаковка з трубочкою, яку можна взяти з собою в дорогу чи на прогулянку у якості перекусу; хороший склад; смак.
Сьогодні ми вирішили попробувати йогурт зі смаком персика. То ж можу зазначити, що він дуже приємний на смак, не сильно солодкий (пробували одного разу йогурт від іншої фірми, то його не можливо було пити через велику кількість цукру); консистенція середня. Колір - білий, без яскравих барвників. В упаковці 200 г. Для старшої дитини буде достатньо. Ми ж її розділили на двох. Дочка на перший раз спробувала 3 чайні ложечки. Їй йогурт дуже сподобався, як і мені. Скажу більше - від цієї невеличкої пачечки я непогано перекусила. А що тоді говорити про дітей )))
Як дочка відреагує на новинку - побачимо завтра. Так що тестуємо дальше. Завтра ще протестуємо інший смак )))
У відгука 8 коментарів
Юлия13life
Интересно, а почему рекомендовано для искусственников, а для детей на ГВ?
fitakKatja
Юлия13life, Дети на Ив больше нуждаются в витаминах и у них чаще бывают проблемы с кишечником, этим деткам и прикорм раньше вводить начинают. У меня старший сын на ИВ был с рождения
1594788814
Юлия13life, якщо коротко, то можна знайти пояснення від самого ж виробника, де він вказав інформацію про продукт - Біфілакт від Простоквашино для малят можна використовувати як перший кисломолочний напій у раціоні дитини. Особливу користь він принесе малюкам, які знаходяться на штучному вигодовуванні, адже завдяки збалансованому складу Біфілакт сприяє розвитку власної мікрофлори кишечника дитини.
Loving_wife
Интересно почему рекомендуют деткам на искусственном кормлении? Мы с рождения искусственники, ввели пока только творожок. А срок годности продукта какой? Объём вкусняшки 200 мл- нам для наших двойняшек как раз пачку на двоих разделить можно будет.
julia28121987
Очень подробный отзыв
1594788814
Loving_wife, вже відповіли вище. Ну я навела цитату що рекомендує виробник))) я ввела вже по трошки сирок, через деякий час ми попробували кефір. Ну і тепер цей біфілакт. Можливо вам і вистачить такої пачки, головне поступово знайомити дитину з їжею як і було з попередніми видами прикрому
Юлия13life
fitakKatja, спасибо большое за ответ. Как то не задумывалась об этом. Мои дети оба на ГВ просто
Ky4eryaha7
Ми також мали змогу спробувати новинку від Простоквашино. Дуже сподобався зі смаком персику! Тепер на прогулянку беремо з собою - смачний і поживний перекус!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися