Карпенко Оксана
Карпенко Оксана
Новачок
Відгуки Карпенко Оксана
Коментарі Карпенко Оксана
Отримано лайків
1 Like
Карпенко Оксана

Однозначно рекомендую!!!

Почну свій відгук з технічної сторони додатку. Інтерфейс інтуїтивно зрозумілий, все досить просто. Єдиний нюанс, який трохи збиває це оплата платного доступу до додатку. Тобто, якщо у вас вже є преміум доступ, меню з оплатою все одно буде у вашому профілі активне. Також мінус, що у профілі не можна побачити чи підключений преміум доступ і скільки часу він ще буде активний.

Про самі казки)
Казки однозначно сподобалися. Їх тут велике різноманіття є авторські, казки різних країн світу. Серед них ви знайдете казки, які ніколи не чули і казки, які ваші діти знають на пам'ять) Улюбленими казками Льоші стали казки про павучка Чуню і його пригоди, автором цих казок є Олександр Малий.
Дуже сподобалися читачі казок. Казки озвучують, як жінки так і чоловіки. Приємний тембр голосу, прекрасна дикція, як на мене дуже важливі такі нюанси, адже діти мають почути і зрозуміти казку, яку слухають.
Також відмічу, що казки не просто читаються, а є і звукові ефекти, які підсилюють дію слів і казка стає наче жива.

Тому, якщо ви ще не пробували аудіоказки чи хочете спробувати щось нове рекомендую додаток "Аудіоказки Українською". В додатку є і безкоштовний доступ, спробуйте)
#naprobuua #naprobuua_Аудіоказки_українською  #Аудіоказки_українською #naprobu_відгуки #Аудіоказки_українською_відгуки
У відгука 6 коментарів
Карпенко Оксана

Починаємо тестування вже сьогодні!

Отримала доступ до додатку "Аудіоказки українською". Простий і зрозумілий інтерфейс додатку великий плюс, заплутатись нереально. Прослухала пару казок, поки без сина, сподобався голос, яким озвучували казку, дуже приємний тембр та прекрасна дикція, приємно вразили малюнки до казок. Також подобається, що до казок є звуковий супровід, тобто звуки дощу, вітру і тд, казка ніби оживає.
Сьогодні ввечері вже спробую послухати казки разом з сином. Він любить аудіоказки, слухаємо дуже часто, майже кожного дня. В цьому додатку багато казок, яких ще не читали, тому думаю має бути цікаво)
Вже згодом поділюсь враженнями про додаток і казки)
У відгука 16 коментарів