Sonik_26
Sonik_26
Новачок
Відгуки Sonik_26
Коментарі Sonik_26
Отримано лайків
0 Like
Бактобліс
03:36 25.08.2021
Inna Grabova

Тестування з дітьми

Насамперед хочу подякувати команді «На пробу» та компанії «Здраво» за надану можливість протестувати препарат «Бактобліс». Доставка продукту буда здійснена в оговорені терміни в термобоксі. Мене досить порадувало, що організатори змогли доставити ліки, не порушуючи умови зберігання, і з першрї хвилини вселити довіру до даного продукту. А діток повеселила розмальовка, яку було люб"язно передано в подарунок. Але найголовніше звичайно нас чекало попереду - тестування.
Я – мама двох діток – 3 і 6 років. Тому проблема респіраторних захворювань нам звичайно знайома. Але мені хочеться зробити все для того, щоб захистити своїх малючків від будь-якої вірусної інфекції. Наперед скажу, що особливої віри в ефективність Бактоблісу я не мала, адже не розуміла як можна справитись з хворобою без антибіотиків та інших хімічних препаратів, які зазвичай призначають лікарі або як запобігти захворюванню безпечним методом. Але мої сумніви були розвіяні і про все це нижче. Отож про тестування.
Отримані три комплекти респіраторного пробіотику «Бактоблісу» (три упаковки по 10 таблеток) я вирішила подавати обидвом діткам, поділивши їх порівну по 15 пігулок. В момент початку тестування мої діти не хворіли, але ж ніхто не обмежував їх контакти з дітьми на вулиці (в тому числі як і ніхто не гарантував, що всі вони абсолютно здорові). Діти з задоволенням розсмоктували пробіотик перед сном і навіть дали йому кличку – «цукерка, від якої сняться хороші сни». Насправді не думаю, що Бактобліс якось впливав на їх сон, але про те, що він однозначно створював місцевий захист, погоджуся на всі 100%. Морозиво, холодні напої, контакти з не зовсім здоровими дітками – все це стало для нас не проблемою, адже Бактобліс нас беріг. Зазначу, що на момент початку тестування і дотепер з моєю малечею все гаразд. І думаю, що дякувати за це потрібно саме Бактоблісу. Адже його безпечний склад – два види бактеріоцину для подавлення патогенної флори та відновлення біозу ротової порожнини – зуміли створити міцну оборону в місці першої зустрічі з збудником хвороби. Зазначу,що я постійно вважала, що пробіотик потрібен тільки для шлунка і кишечника. А тепер розумію, що про мікрофлору ротової порожнини (а саме тут діє вищезазначений респіраторний пробіотик Бактобліс) теж потрібно дбати. А про те, як Бактобліс допоміг справитись з проявами тонзиліту, а також його негативні сторони, розкажу в слідуючому відгуку.
У відгука 1 коментар
Sonik_26
Ребёнок 4 года, в садик ходим 2 недели через 2 недели. Потому что подхватывает то насморк то кашель. Спасибо за возможность тестирования бактоблиз для иммунитета перед садиком.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися