Алина Ведрова
Алина Ведрова
Новачок
Відгуки Алина Ведрова
Коментарі Алина Ведрова
Отримано лайків
2 Like
Алина Ведрова

Тестування вітамінного комплексу ПреМама Дуо

Після закінчення тестування комплексу ПреМама Дуо, можу поділитися своїми враженнями. Сподобався склад харчової добавки - наявність всіх необхідних компонентів для розвитку і росту дитини та стану жінки. Мій гінеколог також відзначила, що цю харчову добавку можна приймати як вагітним жінкам, так і жінкам в після пологовому періоді.
Щодо власних спостережень, можу сказати, що кардинальних змін в своєму організмі я не побачила. До цього приймала вітаміни іншої фірми, з набагато "біднішим" складом, тому потрібно було постійно слідкувати за раціоном харчування аби всі необхідні вітаміни надходили з продуктів.
Комплекс вітамінів ПреМама Дуо є зручним у використанні, завдяки своєму складу, адже більше не потрібно додатково приймати безліч харчових добавок. Я рекомендую.
У відгука 0 коментарів
Алина Ведрова

Тестирование витаминов ПреМама дуо

Данные витамины принимаю с конца 2го триместра до начала 3го. По своему составу имеют большое количество активных ингредиентов. Я проверяла по количеству содержания в таблетке определённых веществ, мне было мало йода (всего 150 мкг). Остальные вещества в границах допустимой нормы.
Понравилось: есть в наличии ДГК. Комплексный подход. Удобно использовать, не нужно пить большое количество таблеток, все в 2х).
Не понравилось: мало йода для 3го триместра.
По своему самочувствию могу сказать, что каких-то негативных проявлений не было, витаминами я довольна. После родов планирую принимать в периоде лактации. Рекомендую к использованию в период планирования беременности, 1й триместр, начало 2го и в период лактации.
У відгука 0 коментарів