start24
start24
Експерт
Відгуки start24
Коментарі start24
Отримано лайків
13 Like
start24

Ентерол імуно

Тестую. Задоволена. Ще хочу відзначити, що імунна система покращилася ( можливо запустилася). Адже майже всю осінь мене супроводжували хвороби. Курс антибіотиків, а зараз я почуваюся чудово. Багато сил та енергії. А ще покращився стан волосся та нігтів.
У відгука 3 коментарі
start24

Тестую Ентерол імуно

Отримала Ентерол імуно і на наступний день почала вживати, адже нещодавно приймала антибіотики. Хочу сказати, що десь через тиждень прийому якась легкість в животі, не відчуваю дискомфорту. А ще я спілкувалася з хворими на скарлатину та ангіну і не захворіла. А я схильна до всіх захворювань. Я задоволена і буду рекомендувати знайомим.
У відгука 0 коментарів
start24

Ентерол

Я почала вживати пробіотики Ентерол імуно. Що я можу сказати: після прийому антибіотиків організм дає збій, тому потрібно вживати пробіотики. Я це відчула на собі. Мені потрібно було відновити мікрофлору. Тому в допомогу мені є Ентерол імуно. Все йде на покращення.
У відгука 0 коментарів
start24

Avon продовжую тестування

Крем-гель "Вершки та какао" смачний аромат. Піниться непогано. Текстура густа. На запах неперевершено.
Сироватка з вітаміном С це спасіння для сухої шкіри взимку. Доволі приємний аромат. Легка структура. Ємності хватить надовго.
У відгука 2 коментарі
start24

Починаю тестувати

Нарешті отримала для тестування сироватку для обличчя з вітаміном С та гель для душу від Avon. Сироватку для обличчя з вітаміном С почала тестувати зразу. Адже цікаво було якнайшвидше отримати результат. Після нанесення шкіра зволожена та м'яка. На даний час результат непоганий. Я задоволена. Тестування гелю для душу ще попереду. Дуже приємний запах, непогана консистенція.
У відгука 0 коментарів