lyubenochek
lyubenochek
Новачок
Відгуки lyubenochek
Коментарі lyubenochek
Отримано лайків
0 Like
nikysa
Ну що ж ,от і добгло кінця наше тестування #NaProby_Libero,точніше закінчилися трусики.Але ми встигли розгледіти всі плюси даної ТМ.Читала багато різних відгуків як позитивних так і негативних.Хочу на кожний негативний написати заперечення: -про коротку липку стрічку-нам було вдосталь і тієї що була,навіть при переповненому підгузку не має затруднень скрутити та заклеїти; -про те що трусики протікають-незнаю,я проводила різні експеременти,і 14 годинний нічний неспокійний сон з щогодинним прокиданням,і довгі прогулянки на вулиці в різну погоду,надмірне пиття і ніразу трусики не підвели; Мені взагалі здається,що якщо правильно підібраний розмір то ніяких казусів не повинно виникати.Ми з вагою 10500 тестували Ліберо 4,дуже добре сиділи.Веронічка у нас гіперактивна дитина,але і тут трусики справились не протекли ,боковушки міцні не рвуться і не розтягуються.Я з радістю штук 15 роздала знайомим на тестування і чула від них лише позитивні відгуки,а деякі з них відразу ж перейшли на Ліберо-трусики.Так що сама розпочну ними користуватись і буду рекомендувати всім знайомим у кого є такі ,,запісюхи,,.Дякую NaProby за можливість спробувати щось краще і якісніше.Надіюсь це не останнє тестування моє в NaProby.
У відгука 6 коментарів
Танюхха
У нас тоже этидели)) мы пробовали и 4 и 5 размер и оба они идеально нам подходят )) размер и оба они идеально нам подходят ))
Танюхха
Ооо, с телефона так не удобно писать... я сама не понимаю что написала в своем комментарии отзыва. Хотела написать, что мы тоже ни разу не протекли за две недели!!!!))
Светлана Ислакаева
basanetsto,вас понимаем с полуслова!Так что всё ок,главное что мы поняли.Согласна и насчёт двух ближайших размеров,ведь у нас дочурки,у мальчишек там наверное так не прокатит.
Ольга Пузирко
nikysa, согласна с Вами что подобрав идеально размер - трусики станут идеальними для Вас и Ваших малышей!
lyubenochek
у нас 12 кг, нам прислали 6 размер. сидят идеально, никаких протеканий за время пользования не заметила.
Анастасія Винокурова
Почитала всі відгуки, тепер куплю та теж спробую, бо вже забула що таке нормальний сон. А формат спрею мені дуже подобається бо пігулки не люблю.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися