Олена Артьомова
Олена Артьомова
Новачок
Відгуки Олена Артьомова
Коментарі Олена Артьомова
Отримано лайків
0 Like
Олена Артьомова
Тестування підійшло до кінця ,буду користуватись лінійкою 36+ і надалі.Минуло замало часу ,щоб отримати той результат ,який був заявлений виробником на упаковці.Тобто зморшок менше не стало ,але шкіра має доглянутий ,свіжий вигляд. Обидва креми добре зволожують ,5в1 чудово очищує ,ВВ -крем приховує недоліки настільки наскільки і повинен це робити.Вагомих претензій до цього комплексу так само як і особливого захвату від використання "Чёрный жемчуг"у мене немає. Дякую.
У відгука 0 коментарів
Олена Артьомова
Продовжую користуватись засобами "Черный Жемчуг". Як і раніше ,використовую "Глубокое очищение" два рази на тиждень ,для мене цього достатньо ,шкіра після скрабування приємно очищена ,як маску використовувати не пробувала ,так як перше знайомство було не дуже приємним. З усіх засобів найбільше подобається крем -бальзам. Із задоволенням використовую на очищену шкіру на ніч. після нанесення крем повністю поглинається шкірою ,відчуття приємні ,шкірі комфортно. На рахунок зморшок- особливого результату не помітила ,можливо недостатньо часу користуюся. Крем "Упругость" дуже ніжний та легкий ,використовую як денний на очищену шкіру.Так само як і попередній крем добре вбирається шкірою ,жирного блиску не залишає ,вважаю ,що він непоганий варіант для літнього догляду.Користуюсь далі. Тональний ВВ-крем мені підійшов.Після нанесення візуально приховує недоліки шкіри ,обличчя доглянуте та має натуральний ,здоровий вигляд. Я не дуже полюбляю яскраво ароматизовані засоби по догляду за шкірою обличчя ,тому довелось звикати до насичених запахів обох кремів. Моя думка -це мінус виробнику.
У відгука 0 коментарів
Олена Артьомова
Усім доброго дня! Тестую другий тиждень "Чёрный жемчуг"35+. "Глубокое очищение" використовую в якості скраба ,він густий ,приємно пахне ,у складі наявні крупинки ,тому користуюсь ним два рази на тиждень.Після першого використання засобу для очищення в мене дуже почервоніло обличчя ,навіть пекло.Довго змивала холодною водою ,через хвилин 30 шкіра прийшла в норму.Через ці неприємні відчуття оцінити з першого разу ефект очищщення не змогла.Через декілька днів знову спробувала "Глубокое очищение",на цей раз проблем не було.Шкіра гарно очистилась ,стала гладенькою ,не було відчуття стягнутості чи сухості.Користуюсь далі! Крем -бальзам має приємний аромат та з вигляду жирний ,густий.Використовую його в якості нічного крему.Після нанесення добре поглинається шкірою ,блиску не залишає,на дотик шкіра стає м`ягенькою.Зранку відчуття теж нормальні,шкіра зволожена.Кремом -бальзамом задоволена.користуюсь далі.
У відгука 1 коментар
Олена Артьомова
Добрий вечір! Я і надалі продовжую тестувати шампунь і бальзам-ополіскувач Тімотей "Мягкий уход". Шампунь прекрасно очищує волосся, виглядає чисто вимитим до 3 днів. Результатом задоволена. Навіть, спробувала помити голову моїй фарбованій доньці. Шампунь Тімотей з фарбованим волоссям справився достойно,але одне, що довелось використовувати бальзам-ополіскувач спеціальної лінії,тому що він не зовсім підходить для такого волосся. Волосся залишається блискучим, м*яким, пухнастим, і після цих результатів, хочеться використовувати цей шампунь і бальзам-ополіскувач завжди. Мені все сподобалось.
У відгука 0 коментарів
Олена Артьомова
Доброго вечора! Я-Альона ,учасник тестування. Хочу поділитись з вами своїми враженнями від використання шампуня та кондиціонера "Мягкий уход".Якщо чесно, то я ніколи не користувалась продукцією Timotei взагалі.От чомусь з цією маркою у мене не склалось,полиці з Timotei в магазинах оминала та просто не звертала уваги. Тепер маю змогу познайомитися з цією маркою ,вже познайомилась ,та хочу розповісти про свої враження і вам!Розпочати хочу з важливої ,як на мене ,складової - шампунь приємно пахне (натуральний природний аромат) ,він прозорий та густий.При використанні чудово піниться та добре виконує свою основну функцію -прекрасно очищує волосся.Після використання кондиціонера волосся на дотик м`яке та гладеньке ,воно просто оживає та набуває блиску ,має свіжий аромат! Так що Із задоволенням продовжую своє приємне знайомство з Timotei ,і ,можливо ,ця наша перша зустріч ,перше побачення незабаром переросте у міцне та вірне кохання!
У відгука 0 коментарів