tomochka13
tomochka13
Експерт
Відгуки tomochka13
Коментарі tomochka13
Отримано лайків
8 Like
tomochka13

Завершення тестування СІМБІОЗІС Бебікол.

Завершення тестування СІМБІОЗІС Бебікол. Тестування розпочали з запізненням бо потрапили в лікарню. Можливість протестувати даний продукт була дуже доречною. На жаль за 2 тижні не було ніяких змін в стані малюка, проблема з животиком залишилась. Пізніше почала помічати що в нього животик більше " бурчить" і це створює ще більший дискомфорт для малюка. Перестали користуватися СІМБІОЗІС Бебікол і за декілька днів все минулося. Нам данний препарат на жаль не підійшов. Під час лікування антибіотиками не користувалися. Будемо шукати ефективний препарат саме для нас. Щиро рада за дівчат кому данний препарат допоміг, бо проблема з животиками докучає багатьом маленьким животикам.
У відгука 1 коментар
tomochka13

Тестування СІМБІОЗІС Бебікол – продукт з лінійки засобів СІМБІОЗІС (SYMBIOSYS®)

Тестували СІМБІОЗІС Бебікол – продукт з лінійки засобів СІМБІОЗІС (SYMBIOSYS®). Потрапили в лікарню і лікар призначив препарат з біфідобактеріями. Хочеться відмітити зручну упаковку зручно і швидко відміряти добову дозу, плюс що препарат потрібно давати лише раз на добу. Смак нейтральний навіть більше приємний ( порівнюючи з іншим засобом, яким також раніше користувалися) малеча приймає СІМБІОЗІС Бебікол спокійно під час сніданку. На жаль за 2 тижні не було ніяких результатів. Тестуємо далі.
У відгука 0 коментарів
tomochka13

Тестування

Розпочинаємо тестування з запізненням, з малечою потрапили в лікарню. Посилку отримали приємно здивувала що флакончиків 3, також фірмові шкарпеточки і іграшка на палець, остання маленькому експерту сподобалась найбільше. Розпочали тестування для нас зараз питання кишкової мікробіоти дуже актуальне, чекатиме результати
У відгука 1 коментар
tomochka13

Квітневі пропозиції від Avon

Знову неймовірно круте тестування від Avon. Туш, парфуми все що потрібно. Цікаво чи є якісь вікові рекомендації для крему. Добре, що в такий важкий час, компанія Avon і портал naprobu.ua дають можливість тестувати продукцію для себе коханої☺😘
У відгука 0 коментарів
tomochka13

Цікаве тестування

Вперше чую про даний препарат. Хоч нам зараз 10 місяців, але животик періодично турбує. Цікаво, хто вже чув і можливо користувався даним препаратом, не під скажете чи підходить для 10 місячних дітей?
У відгука 1 коментар