natalochka_m
natalochka_m
Експерт
Відгуки natalochka_m
Коментарі natalochka_m
Отримано лайків
3 Like
natalochka_m

правила тестування

У мене виникло питання. Перед тестуванням я ознайомилась з офіційними правилами цього тестування і там в обов'язки учасника входить наступне. Цитую - Учасник після отримання набору для проведення тестування продукції зобов’язується ознайомитися з характеристиками продукції, що надані на картці учасника та на упакуванні продукції. Після чого кожен Учасник має підтвердити на форумі на сайті https://naprobu.ua/ факт отримання набору, початок тестування та поділитися цією новиною з друзями в соцмережах. Протягом другого етапу Інформаційного заходу кожен Учасник повинен не менше двох разів надати змістовний та розгорнутий коментар про використання продукції на сайті https://naprobu.ua/. А в розділі ПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ написано, що учасник має залишити два розгорнуті відгуки на порталі naprobu та один розгорнутий відгук в соц.мережах. То що саме має учасник розмістити у себе в соц.мережах, щоб не порушувати правил тестування?
У відгука 5 коментарів
natalochka_m

Тестування кисіль Dr.Oetker

Дійшла черга до тестування виду киселю, який треба довести до кипіння. Обрала я кисіль зі смаком журавлини. Коли я його готувала, то про себе думала, що однозначно кращий кисіль той, що розрахований на одну чашку і готується прямо в чашці. Тому ще тепер ще доведеться мити кастрюльку і чашку в якій змішувала кисіль з водою і цукром. Але коли спробувала кисиль, то зрозуміла, що він вартує того, щоб ним заморочитись. Готується швидко. Цукор додається окремо, тому можна додавати його за смаком. На вигляд цей кисіль прозорий без шматочків фруктів. Смак більш ніжний. Він також виходить дуже густим, пити його майже неможливо. Тому я його їм ложкою) Як на мене, то мені він подобається в гарячому вигляді. Можливо, це тому, що надворі зима і холодно. Кожен з цих видів по своєму гарний. Тому рекомендую його спробувать і вибрать, який сподобається саме вам!
У відгука 0 коментарів
natalochka_m

Тестування

Перший кисіль що я вирішила спробувати- полуничний. Один пакетик розрахований на 175 мл окропу. Готується дуже швидко. Для мене це важливо. Кисіль дуже ароматний зі шматочками ягід. При такій кількості окропу кисіль виходить дуже густий. Я його їла ложкою. Пити його, мабуть, не вийде. Можливо, якщо додати більше води, то він буде більш рідкий і його можна буде пити. Але як це відобразиться на смаку, поки не знаю. Спробую)
Потім я вирішила спробувати кисіль зі смаком лісових ягід. Як на мене дуже відчувається лимонна кислота. Він такий же густий, ароматний, насиченого кольору та зі шматочками ягід. З ним я вирішила поекспериментувати. Коли він охолов, я ним полила панакоту. Це гарно виглядало. І солодка панакота з доданою кислинкою набула більш цікавого смаку.
Вцілому, мені сподобався кисіль і для мене дуже зручно, що порція на одну чашку. Як виявилось моїм дітям кисіль не до вподоби, а так я можу приготувати його тільки для себе.
У відгука 2 коментарі
natalochka_m

Тестування

Ось і я нарешті отримала киселі на тестування! Навіть снігопад не став на заваді) Їх виявилось аж 13 пакетів! 9 з яких розраховані на одну склянку (на 175 мл окропу), три смаки (полуниця, малина та лісова ягода). І 4 пакети з різними смаками (журавлина, вишня, полуниця та малина), розраховані на 500 мл води. Пакування дуже яскраве та апетитне! То ж найближчим часом будемо смакувати! А ще тепер можна запросити гостей не на каву, а на киселі)
У відгука 0 коментарів
natalochka_m

Тестування Dr. Oetker

Сьогодні і я нарешті отримала кисіль на тестування. Я і не очікувала, що його буде аж 13 пакетів. 9 з яких швидкорозчинний, кожний пакетик розрахований на одну склянку. Три смаки. А інші 4 розраховані на 0,5 л води. Всі з різними смаками.
У відгука 0 коментарів