TetyAna79
TetyAna79
Знавець
Відгуки TetyAna79
Коментарі TetyAna79
Отримано лайків
7 Like
TetyAna79

Avon запрошує до Країни чудес!

Дуже цікавить як проходить відбір учасників. Завжди наголошували, головним критерієм для участі є 100% заповнений профіль. 30 із 100 (так, така я занудна, сіла і порахувала) не мають ані профільного фото, ані навіть аватарки. Хто і як робить відбір? 🤔🤔🤔
У відгука 2 коментарі
TetyAna79

Avon запрошує до Країни чудес!

Обожнюю косметику від Avon 😍, а коли з'являються новинки, то за можливості, намагаюсь побалувати себе і рідних 💝.
Бажаю всім удачі і тримаю кулачки за себе. Всім гарних вихідних 💙💛
У відгука 1 коментар
TetyAna79

Червона помада Ultra Matte від Avon

Добрий день! Хотілося б уточнити, чи вірно я зрозуміла умови тестування. Тобто перевага буде надаватися дівчатам і жінкам, родичкам тих, хто наразі в будь-який спосіб задіяні в військових діях? Будь-ласка, не сприймайте це питання негативно, жодного хейту, просто уточнення. Всім гарного дня! Все буде Україна!
У відгука 7 коментарів
TetyAna79

Topicrem: ідеальне рішення для чутливої шкіри

Бачила цю марку косметики в аптеках і чула тільки позитивні відгуки. Дуже сподіваюсь протестувати цей продукт, що називається, "на своїй шкірі". )))
У відгука 0 коментарів
TetyAna79

Rich Coconut від Eveline Cosmetics – кокосовий рай для шкіри

Якось не щастить мені з Eveline (, але, як кажуть англійці "не кожен день - неділя" ). Вже перевірила наявність лінійки в деяких магазинах, тому дуже чекаю на відгуки учасників. Особливо цікавить ультраживильний крем для обличчя і крем для шкіри навколо очей, бо зима вже на носі і додаткове живлення шкірі аж ніяк не зашкодить.
У відгука 0 коментарів