IrinochkaYa
IrinochkaYa
Новачок
Відгуки IrinochkaYa
Коментарі IrinochkaYa
Отримано лайків
0 Like
IrinochkaYa
Не попала в списки участников, но нашла в магазине данную серию, и купила себе шампунь, так как тестировала ранее шампунь, кондиционер и лак для волос фирмы Nivea (мне очень понравилась серия) решила попробовать и эту. Пользуюсь утюжком для выравнивания волос, поэтому думала, что серия восстановление и забота мне будет очень полезна. Прошло 2 недели, и я заметила, что шампунь мне не подошел, у меня появилась перхоть. Очень интересно почитать отзывы тестирующих, так как с этой торговой маркой у меня никогда не было проблем.
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
IrinochkaYa, спасибо, что присоединились к Экспертам и делитесь своими наблюдениями. На самом деле, перхоть может появиться по ряду причин, может кожа головы так отреагировала на смену средства, ну или средство Вам не подошло. У меня такая печальная ситуация случается в большинстве случаев, и даже самые известные марки не спасают :(
IrinochkaYa
Согласна с Вами, по поводу причин, потому и хочу почитать отзывы участников проекта, ведь "Nivea" никогда меня не подводила.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
malenkij-mag
Доброго ранку всім Експертам! Вчора ми з вами знайомилися з новими засобами по догляду за волоссям «Блеск и обьем» від ТМ НІВЕА, розглядали оформлення пляшечок, читали етикетки та розбирали зміст. На що ж ще звертає свою увагу прискіпливий покупець у магазині? Ну ясна річ – на запах та консистенцію засобу. Шампунь НІВЕА «Блеск и обьем» має чудовий приємний яблучний аромат. Цей аромат свіжий, а не солодкий, мені взагалі спочатку здалося що в засобу морський аромат, але потім принюхавшись, я зрозуміла, що він фруктовий) і лише з третього разу я зрозуміла, що це яблуко. Забігши наперед, хочеться відразу сказати, що після миття на волоссі запах ледь-ледь відчутний і то, якщо спеціально взяти пасмо та понюхати. А так він не відчувається зовсім. Мені запах цих засобів підходить. Консистенція – Шампунь абсолютно прозорий, немає ніякого блиску чи перламутру. Такий собі натяк на легкість та нешкідливість компонентів) Рідкуватий, відразу розтікається, що видно і по фото. Ополіскувач «Блеск и обьем» непрозорий, інтенсивно білий з перламутровим блиском, ну дуже густий. Його кремова текстура навіть робить шкіру рук ніжнішою. Він дуже густий, легко видавлюється із флакончика, тому розходиться дуже економічно. Ополіскувач має дуже приємний запах, аналогічний Шампуню, але все ж більш насиченіший та солодкуватіший. Засобами з таким приємним ароматом приємно користуватися і дуже радує, що аромат не вїдається в волоссі та не тягнеться шлейфом. Є можливість пахнути собою або якимось парфумом).
У відгука 10 коментарів
malenkij-mag
Бачу деякі орфографічні помилки, а кнопка "редагувати" у мене чомусь не працює. Це тільки у мене так?
Ir.kikin
У мене також не працює кнопка редагувати(((((((
Модератор Ольга
malenkij-mag, це проблема на сайті. Ми повідомимо про неї нашим програмістам.
IrinochkaYa
malenkij-mag, згодна з вами за фруктовий аромат, але мені здається, що це запах мандарину, хоча може я й помиляюсь..
malenkij-mag
IrinochkaYa Так, якась доля правди в цьому є. Верхня нотка справді якась цитрусова, але якщо принюхуватися надалі, то через прибл. 1 хв. здається, що це яблуко. Та і коли намилювала голову мені яблучком пахнуло))
malenkij-mag
В складі зазначається limonene – ароматична речовина. То по назві впринципі це захах цитрусових) Також дивіться є Linalol - пахне конвалією. І ще присутній Parfum, який також зробив свій вклад у композицію.
Marinka1988
Вы как всегда креативно доносите информацию, через фото)
malenkij-mag
Marinka1988, дякую, мені так цікавіше) Хочу сказати, що я також виділяю ваші відгуки з-поміж інших)
Наталиял
Какие же у нас всех разные ароматы))). Мне напоминает смесь граната и лимона, кому - то яблука и т.п. Вот интересно, что на самом деле за запах в шампуньке.
malenkij-mag
Наталия, мені також стало дуже цікаво! та це мабуть питання до виробника!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Yase4ka16
Получила я свою посилочку, принесла домой, поставила. И тут налетела толпа "Подарок, подарок. Это мне мамочка?!". "Да нет! Это наконец то маме подарок." За что Вам и Nivea большое спасибо. Потому что это и вправду подарок. Открываешь коробку, а там три баночки, и журнальчик, и буклетик. Шампунь и ополаскиватель: дизайн - сдержанный, в стиле Nivea, а запах - в стиле райского фрукта или жгучего летнего романа. В составе бриллиантовый порошок - надеюсь сверкать волосы будут не хуже колечка на пальчике. Лак для волос - объём то что надо, не мало и не много. Запах - не резкий, не тянется за тобой шлейфом что и парфюма не слышно. В общем не откладывая в "долгий ящик" тестирование пошла мама рефлексировать в ванную...
У відгука 1 коментар
IrinochkaYa
Yase4ka16, очень позитивный отзыв, прямо прочувствовала ваше состояние, когда получили посылку.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися