Тіщенко Євгенія
Тіщенко Євгенія
Новачок
Відгуки Тіщенко Євгенія
Коментарі Тіщенко Євгенія
Отримано лайків
0 Like
Natasha.yakybchuck

В дополнение о Трона

Хочется отметить консистенции порошка, плотный, в мерную ложку ложится прекрасного и не разлетаются гранулы, очень экономный! Соседке дала попробовать, она тоже осталось довольна и спросила где я такой взяла) вот интересно, можно ли в переработку сдавать упаковку, я дома занимаюсь сортировкой стекла и пластика?)
У відгука 2 коментарі
Модератор Ірина
Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ваша сусідка теж задоволена продукцією ТМ Трона, можете передати їй інформацію, що на офіційному сайті Трона до 10.06 діє акція -10% на всю продукцію, і якщо у примітці до замовлення додасть промокод "naprobu" - буде безкоштовна доставка до відділення Нової Пошти. Щодо пакування - ТМ Трона Має сертифікат No UA.08.002.508 «Зелений журавлик», ним підтверджується, що продукція пройшла незалежну експертну оцінку дотримання вимог екологічних стандартів на усіх етапах життєвого циклу: від сировини до готового товару, і навіть його споживчої тари чи пакування.
Тіщенко Євгенія
Доброго дня! Упаковку можна і, навіть, слід здавати на переробку. Виробник все врахував!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Beautifulika

Порошок Tronа

Итак, первый порошок, о котором хочу поделиться отзывом - это Trona color.
Запах - слегка резковатый, но не противный. После стирки бельё не имеет резкого запаха порошка, поэтому ничего плохого сказать не могу.
Текстура - хорошая. Мне понравилось, что порошок хорошо растворяется в воде и не оставляет следов и слизи в отсеке для порошка.
Этикетка - яркая, красочная, вся нужная информация изложена и это главное.
Качество стирки - порошок хорошо справляется со свежими пятнами от красок, чая, какао, земли, тональной основы, но к сожалению шариковую ручку не отстирал.
В целом я осталась довольна порошком. Со своей задачей во многих случаях он справляется. Бельё после стирки приятное на ощупь, не имеет неприятного запаха и не вызывает аллергии у взрослых (на детях не тестировала 😄).
У відгука 2 коментарі
Тіщенко Євгенія
Доброго дня! Хочу підказати Вам, що чорнила, помада, какао і кава добре видаляються порошками TRONA, можливо, Ви обрали менше дозування, ніж потрібно. Якщо 50 г не справилися, спробуйте норму при сильному забрудненні. Також хочу зазначити, що Sensitive гарно видаляє усі плями + білі кухонні рушники, краще прати саме ним, це вже власний досвід прання з цим брендом.
Zaugarova
Тіщенко Євгенія, без додаткового замовчування видаляються плями?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
OlihkaK

Рекомендації друзям

Сьогодні вже можна написати впевнено,що друзям я порекомендую порошок TRONA. Гарна якість,хороший результат після прання, підтвердження якості і головне-безпечність! Одне тільки розчаровує,що учора спробувала в наших магазинах його відшукати-не має. Оце є перешкодою для моїх друзів ( Одне заспокоює,що з часом з'явиться. Дякую за нового члена моєї сім'ї😍
У відгука 5 коментарів
Юлия Борисюк
Я хоч і не попала на тестування, але хочу спробувати знайти його поряд. Адже товар зацікавив екологічністю.. Запах приємний?
Юлия13life
Скорее всего пока он есть в продаже только в интернете.
OlihkaK
yulya_bos, так, але еле-еле уловити) Ядрьоного аромату не має. Мені сподобалося- ніжне, ненав'язливе
OlihkaK
Юлия13life, так, згодна з Вами) Бо обходила всі магазини-не має)
Тіщенко Євгенія
Доброго дня! Список партнерів за посиланням: https://www.trona.in.ua/partners/ Якщо Вашого міста немає в списку, замовляйте на офіційному сайті виробника, до кінця травня діє пропозиція безкоштовної доставки, необхідно лише зазначити коментар "naprobu". Гарного прання)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися