Zaugarova
Zaugarova
Знавець
Відгуки Zaugarova
Коментарі Zaugarova
Отримано лайків
6 Like
Zaugarova

Pampers

Підгузками pamper,а саме premium користуємось с дня народження. Дякую друзям за пораду,одразу купила їх і не довелося підбирати і пробувати різні. М’які,надійні ( не протікають),без різкого запаху і головне не викликають подразнень! Зараз перейшли вже на трусики,це так зручно. Маю надію протестувати нічні.Якщо вони призначені тільки для ночі,то явно повинні більше поглинати ніж звичайні,деякі діти сплять довше та і пьють більши рідини ( як моя). Та і взагалі зрозуміти і чому різниця)
У відгука 2 коментарі
Zaugarova

Новинка від «Растішка» – йогурти без доданого цукру і лактози

Хтось бачив вже цю новинку в магазині? Бо я не можу знайти( Звісно,чекаю,що потраплю в список тестування и буду мати змогу теж оцінити його до покупки. Без цукру - це фантастично ???
У відгука 2 коментарі
Zaugarova

Новинка від «Растішка» – йогурти без доданого цукру і лактози

Нарешті в "Ростішка" з'явилися йогурти без додавання цукру. В мене двое діток і без йогуртів в нас необходится,дуже люблять їх,але цукор,його і так забагато у всьому. Обов'язково будемо пробувати,хоча в магазині ще не бачила.
У відгука 0 коментарів
Zaugarova

Аудіо казки

Вітаю учасників!!!Супер можливість ))) Чекаємо відгуки від тестування.В мене є маленька дитина,то ж дуже актуально для мене))
У відгука 0 коментарів
Zaugarova

Hipp Combiotic

Ще раз дякую вам за можливість протестувати цю суміш.Вона наше спасіння.Більше неділі як їмо її із задоволення?Дитина почувається добре,не тривожно,в нас навіть регулярні випорожнення,а це таке щастя) Можу впевнено сказати,що і травлення в нас налагодилось.І що головне,воно ситне,смачне,дуже схоже на грудне.
У відгука 3 коментарі