Виктория Кривогуз
Виктория Кривогуз
Новачок
Відгуки Виктория Кривогуз
Коментарі Виктория Кривогуз
Отримано лайків
0 Like
Виктория Кривогуз

Фінальний відгук Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно

Моя донечка збирається до дитячого садочку, тому мені, як для мами дуже важливий її міцний іменітет. Бо як відомо діти в садочку дуже часто хворіють. Тому стало питання його зміцнення. Зараз літо, але ще сезонних овочів та фруктів замало. Я вирішила шукати альтернативні джерела надходження коросних речовин до організму моєї дитини. Саме на сайті @naprobu.ua було тестування мультивітамінів та ми потрапили до числа щасливчиків, які їх спробували.

Отримали для моєї Вероніки вітаміни для зміцнення іменітету
Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно.
На вигляд це саше, яке потрібно висипати в ємність з соком, водою, молоком,йогуртом. Ви можете обрати саме той варіант, що підходить вашій дитині.Саше має дві половинки розділені мембраною. З одної строни є вітаміни, а з іншої пробіотики,які впливають на зміцненння імунітету.

Відомо, що крім вітамінів і мінералів, дуже важливі бактерії, які впливають на роботу кішківника. Тому це просто знахідка, а не вітаміни, бо допомагатимуть зміцненню імунітету саме з 2 складових. В жодних інших вітамінах відомих брендів я не зустрічала добавляння до складу пробіотиків.

Нам сподобалось розмішувати з соком, також в залежносі від віку різне застосування. Моїй дитині 2.4 роки ми підходимо під дозування 1 саше на добу, цього достатньо для добової підтримки організму в вітамінах та мікроелементах.
Моя дитина п'є розчинену суміш у соці із задоволенням, а це саме головне.

Важливо відмітити, що при виготовленні саше використовується технологія пакування DUOCAM ,яка спеціально розроблена для багатокомпонентних сумішей, які повинні містити пробіотики.Це надзвичайно важливо мені, як для мами, щоб обов'язково при зберіганні саше збереглися всі необхідні властивості.

Тепер маємо надію відвідувати садок кожного дня без пропусків на лікарняні, бо маємо міцний імунітет💜


#naprobuua #naprobuua_Becutan #Becutan #naprobuua_відгуки
У відгука 0 коментарів
Виктория Кривогуз

Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно

Ось і ми отримали для тестування Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно моїй донечці. Перші враження від коробочки дуже позитивні. Коробочка з яскравими малюнкоми та зображеннями дуже сподобалася Веронікі. Дитині було буже цікаво що це та бажали швижде спробувати, що там всередені. Я вважаю, що для дітей яскарава обгортка має важливе значення. Моя дитина завжи буде істи та пити, щось з яскаравого та дитячого.
Коробка зручна, не великих розмірів. Добре брати до рук та відкривати. Саше розділено на дві частини розділені мембраною з одної строни є вітаміни, а з іншої пробіотики. Абсолютно все відповідає заєвленим характеристикам на упаковці. Спочатку ми розчинили саше у воді, але дитині не сподобалося, молоко не п'є взалалі, тому на черзі був сік. Якраз з соком у нас все вийшло. Дитина гарно випила все, тому наш вибір це сік. Будемо тестувати ще. Та доповнимо наші враження після закінчення пачки.
У відгука 0 коментарів