Валерия Валерьевна Журавель
Валерия Валерьевна Журавель
Експерт
Відгуки Валерия Валерьевна Журавель
Коментарі Валерия Валерьевна Журавель
Отримано лайків
14 Like
Валерия Валерьевна Журавель

Крем для торта та Творопиш

Творопиш
Я не дуже полюбляю запіканки, та цікавості заради вирішила все ж приготувати) Часу то все займає не багато, рецепт був на звороті упаковки (до речі, за це велике дякую виробнику, у інших такого не помічала), тому сказано - зроблено)
Не без косяків - не дочекалась коли повністю вихолоне, тому як вийняла з форми, зовнішній вигляд трохи постраждав, але то не страшно, тому що запіканка виявилася чудовою!
Якщо гаряча, то вона ніби повітряна, навіть пориста) після того як охолола - смак став ще краще, явний вершковий, по консистенціі сказати тяжко напевне, але відрізняється від класичноі запіканки))
Рекомендувати можу, до речі, продукти скоротила двічі, суміші теж використала половину, тому ще раз точно порадую сее і своїх рідних смакотою))

Крем для торту)
В моїх доньок в червні день народження, і цього року надихнувшись фото з пінтересту, вирішила приготувати їм самостійно торти-цифри)) сьогодні була "репетиція", використовувала крем для торту)) трішки підфарбувала його в рожевий, не втрималась) проте колір реальний світлий жовтий, як масло)) смак сподобався, в приготуванні легкий) не знаю чи просочиться достатньо, але впевнена що до бісквітних тортів це просто знахідка) крем вийшов ніжний, смак вершковий. Робила з маслом, тому не розтікається -я цілком задоволена)) буду купувати тепер ще, дуже люблю готувати смаколики))
Рекомендую!

Підводячи підсумки, можу сказати, що на 80% задоволена продукцією dr.Oetker, інші відгуки можете знайти в мене в профілі, або в інстаграмі @lera.zhuravell
Дякую naprobu.ua за таку прекрасну можливість протестувати саме ц продукцію!!
У відгука 10 коментарів
Інна Білань
Який в вас торт красивий!! А при такому кремику торт прописується ним чи лишається трохи суховатим? Давно на такі дивлюсь і не можу наважитись...
Валерия Валерьевна Журавель
incya, сьогодні вже куштували) торт м‘який) крему краще дві упаковки використати ? мені здається більше краще))
JuliyaP
Вы так интересно вы торт сделали )) а с чего коржи?
Валерия Валерьевна Журавель
JuliyaP, вбила «торт цифра» в гугле, там вроде вторая ссылка )
Валерия Валерьевна Журавель
JuliyaP, на медовик похоже, но меда меньше чуть, он не сильно чувствуется
JuliyaP
lera.zhuravell, очень крутая идея))))
Інна Білань
lera.zhuravell, виглядає просто бомбічно!!! Буду мати привід, буду пробувати зробити
Інна Білань
lera.zhuravell, і вам дякую за натхнення!!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Валерия Валерьевна Журавель

Крем для торта та Творопиш

Творопиш
Я не дуже полюбляю запіканки, та цікавості заради вирішила все ж приготувати) Часу то все займає не багато, рецепт був на звороті упаковки (до речі, за це велике дякую виробнику, у інших такого не помічала), тому сказано - зроблено)
Не без косяків - не дочекалась коли повністю вихолоне, тому як вийняла з форми, зовнішній вигляд трохи постраждав, але то не страшно, тому що запіканка виявилася чудовою!
Якщо гаряча, то вона ніби повітряна, навіть пориста) після того як охолола - смак став ще краще, явний вершковий, по консистенціі сказати тяжко напевне, але відрізняється від класичноі запіканки))
Рекомендувати можу, до речі, продукти скоротила двічі, суміші теж використала половину, тому ще раз точно порадую сее і своїх рідних смакотою))

Крем для торту)
В моїх доньок в червні день народження, і цього року надихнувшись фото з пінтересту, вирішила приготувати їм самостійно торти-цифри)) сьогодні була "репетиція", використовувала крем для торту)) трішки підфарбувала його в рожевий, не втрималась) проте колір реальний світлий жовтий, як масло)) смак сподобався, в приготуванні легкий) не знаю чи просочиться достатньо, але впевнена що до бісквітних тортів це просто знахідка) крем вийшов ніжний, смак вершковий. Робила з маслом, тому не розтікається -я цілком задоволена)) буду купувати тепер ще, дуже люблю готувати смаколики))
Рекомендую!

Підводячи підсумки, можу сказати, що на 80% задоволена продукцією dr.Oetker, інші відгуки можете знайти в мене в профілі, або в інстаграмі @lera.zhuravell
Дякую naprobu.ua за таку прекрасну можливість протестувати саме ц продукцію!!
У відгука 10 коментарів
Інна Білань
Який в вас торт красивий!! А при такому кремику торт прописується ним чи лишається трохи суховатим? Давно на такі дивлюсь і не можу наважитись...
Валерия Валерьевна Журавель
incya, сьогодні вже куштували) торт м‘який) крему краще дві упаковки використати ? мені здається більше краще))
JuliyaP
Вы так интересно вы торт сделали )) а с чего коржи?
Валерия Валерьевна Журавель
JuliyaP, вбила «торт цифра» в гугле, там вроде вторая ссылка )
Валерия Валерьевна Журавель
JuliyaP, на медовик похоже, но меда меньше чуть, он не сильно чувствуется
JuliyaP
lera.zhuravell, очень крутая идея))))
Інна Білань
lera.zhuravell, виглядає просто бомбічно!!! Буду мати привід, буду пробувати зробити
Інна Білань
lera.zhuravell, і вам дякую за натхнення!!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Валерия Валерьевна Журавель

Крем для торта та Творопиш

Творопиш
Я не дуже полюбляю запіканки, та цікавості заради вирішила все ж приготувати) Часу то все займає не багато, рецепт був на звороті упаковки (до речі, за це велике дякую виробнику, у інших такого не помічала), тому сказано - зроблено)
Не без косяків - не дочекалась коли повністю вихолоне, тому як вийняла з форми, зовнішній вигляд трохи постраждав, але то не страшно, тому що запіканка виявилася чудовою!
Якщо гаряча, то вона ніби повітряна, навіть пориста) після того як охолола - смак став ще краще, явний вершковий, по консистенціі сказати тяжко напевне, але відрізняється від класичноі запіканки))
Рекомендувати можу, до речі, продукти скоротила двічі, суміші теж використала половину, тому ще раз точно порадую сее і своїх рідних смакотою))

Крем для торту)
В моїх доньок в червні день народження, і цього року надихнувшись фото з пінтересту, вирішила приготувати їм самостійно торти-цифри)) сьогодні була "репетиція", використовувала крем для торту)) трішки підфарбувала його в рожевий, не втрималась) проте колір реальний світлий жовтий, як масло)) смак сподобався, в приготуванні легкий) не знаю чи просочиться достатньо, але впевнена що до бісквітних тортів це просто знахідка) крем вийшов ніжний, смак вершковий. Робила з маслом, тому не розтікається -я цілком задоволена)) буду купувати тепер ще, дуже люблю готувати смаколики))
Рекомендую!

Підводячи підсумки, можу сказати, що на 80% задоволена продукцією dr.Oetker, інші відгуки можете знайти в мене в профілі, або в інстаграмі @lera.zhuravell
Дякую naprobu.ua за таку прекрасну можливість протестувати саме ц продукцію!!
У відгука 10 коментарів
Інна Білань
Який в вас торт красивий!! А при такому кремику торт прописується ним чи лишається трохи суховатим? Давно на такі дивлюсь і не можу наважитись...
Валерия Валерьевна Журавель
incya, сьогодні вже куштували) торт м‘який) крему краще дві упаковки використати ? мені здається більше краще))
JuliyaP
Вы так интересно вы торт сделали )) а с чего коржи?
Валерия Валерьевна Журавель
JuliyaP, вбила «торт цифра» в гугле, там вроде вторая ссылка )
Валерия Валерьевна Журавель
JuliyaP, на медовик похоже, но меда меньше чуть, он не сильно чувствуется
JuliyaP
lera.zhuravell, очень крутая идея))))
Інна Білань
lera.zhuravell, виглядає просто бомбічно!!! Буду мати привід, буду пробувати зробити
Інна Білань
lera.zhuravell, і вам дякую за натхнення!!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Валерия Валерьевна Журавель

Крем для торта та Творопиш

Творопиш
Я не дуже полюбляю запіканки, та цікавості заради вирішила все ж приготувати) Часу то все займає не багато, рецепт був на звороті упаковки (до речі, за це велике дякую виробнику, у інших такого не помічала), тому сказано - зроблено)
Не без косяків - не дочекалась коли повністю вихолоне, тому як вийняла з форми, зовнішній вигляд трохи постраждав, але то не страшно, тому що запіканка виявилася чудовою!
Якщо гаряча, то вона ніби повітряна, навіть пориста) після того як охолола - смак став ще краще, явний вершковий, по консистенціі сказати тяжко напевне, але відрізняється від класичноі запіканки))
Рекомендувати можу, до речі, продукти скоротила двічі, суміші теж використала половину, тому ще раз точно порадую сее і своїх рідних смакотою))

Крем для торту)
В моїх доньок в червні день народження, і цього року надихнувшись фото з пінтересту, вирішила приготувати їм самостійно торти-цифри)) сьогодні була "репетиція", використовувала крем для торту)) трішки підфарбувала його в рожевий, не втрималась) проте колір реальний світлий жовтий, як масло)) смак сподобався, в приготуванні легкий) не знаю чи просочиться достатньо, але впевнена що до бісквітних тортів це просто знахідка) крем вийшов ніжний, смак вершковий. Робила з маслом, тому не розтікається -я цілком задоволена)) буду купувати тепер ще, дуже люблю готувати смаколики))
Рекомендую!

Підводячи підсумки, можу сказати, що на 80% задоволена продукцією dr.Oetker, інші відгуки можете знайти в мене в профілі, або в інстаграмі @lera.zhuravell
Дякую naprobu.ua за таку прекрасну можливість протестувати саме ц продукцію!!
У відгука 10 коментарів
Інна Білань
Який в вас торт красивий!! А при такому кремику торт прописується ним чи лишається трохи суховатим? Давно на такі дивлюсь і не можу наважитись...
Валерия Валерьевна Журавель
incya, сьогодні вже куштували) торт м‘який) крему краще дві упаковки використати ? мені здається більше краще))
JuliyaP
Вы так интересно вы торт сделали )) а с чего коржи?
Валерия Валерьевна Журавель
JuliyaP, вбила «торт цифра» в гугле, там вроде вторая ссылка )
Валерия Валерьевна Журавель
JuliyaP, на медовик похоже, но меда меньше чуть, он не сильно чувствуется
JuliyaP
lera.zhuravell, очень крутая идея))))
Інна Білань
lera.zhuravell, виглядає просто бомбічно!!! Буду мати привід, буду пробувати зробити
Інна Білань
lera.zhuravell, і вам дякую за натхнення!!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Валерия Валерьевна Журавель

Желатин харчовий 5/5

1+
Ну що, потихеньку тестую продукцію, і вчора руки дійшли нарешті приготувати чізкейк без випічки, який, до речі буде актуальний для тих, хто притримується здорового харчування.
Недивлячись на те, що на упаковці вказано розводити на 0.5 рідини, я орієнтувалась на свій рецепт, і 6 г з упаковки використала на 100 г молока.
Активувався, тобто набухав, желатин приблизно 10 хв, і потім мені потрібно було розтопити його на водяній бані.
Не знаю як у більшості кухарочок, та у мене зазвичай желатин брався грудками, навіть якщо не великими, та вони були. Желатин dr.Oetker використовувала вперше, і тут грудочок не було ВЗАГАЛІ!
Желатин без смаку та запаху, після застигання він не став резиновим, хоч і мало рідини було використано, і не розпадається.
Сьогодні відправляла чоловіка до місцевого супермаркету, нажаль такого ж він не знайшов, чи то шукав погано, чи то дійсно в продажу немає, але я могу вже точно сказати - купувати тепер буду саме його) дуже хочу спробувати приготувати маршмолоу з ним, теж цікаво чи вийде))
Наразі рекомендую! Цікаві також відгуки інших дівчат ,чи сподобався?)
Якщо відгук мій для вас корисний - не шкодуйте лайк))
Гарного дня!
У відгука 7 коментарів
tatakuza
Неможливо дивтись спокыйно, слюнки збираються
НастяК
В книге прямо рецепт чизкейка есть? Или какой брали?
Валерия Валерьевна Журавель
НастяК, нет, не с книги) в инстаграме под фото этим же добавила рецепт рецепт @lera.zhuravell
Moderator Alena
lera.zhuravell, дуже апетитний чізкейк! Чудово, що желатин Вам сподобався. На продукцію Dr. Oetker, дійсно, завжди можно покластися з впевненістю, що вона не підведе!
Копійко Інна Вікторівна
Очень хотелось бы узнать рецепт чизкейка, в книги очень мало актуальных рецептов(
Копійко Інна Вікторівна
ссори, уже нашла рецепте у Вас
viruzzzka88
Дякую за такий розгорнутий відгук! Чізкейк вийщов дуже апетитний!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися