viruzzzka88
viruzzzka88
Експерт - Блогер
Відгуки viruzzzka88
Коментарі viruzzzka88
Отримано лайків
64 Like
viruzzzka88

Вітаю!

Вітаю всіх учасниць! Буде дуже цікаво дізнатись ваші враження від новинок. Чекатимемо на відгуки! А тим, кому не пощастило цього разу, бажаю успіхів наступного ❤️
У відгука 0 коментарів
viruzzzka88

Сироватка Avon Anew Protinol: Підсумки

Так хотілося підвести підсумки тестування за інших умов і обставин, адже сироватка мені надзвичайно сподобалась. Але, на жаль, як є.

Отже, після тижневого користування сироваткою Avon, я досягла досить помітних позитивних результатів – шкіра стала виглядати більш сяючою і свіжою, а зморшки стали менш виразними (див. фото «До/Після у попередньому відгуку». За подальший період її використання мені, здається, не тільки вдалося підтримувати досягнутий результат, а й покращити його. Після того, як я припинила використовувати сироватку (а це десь тиждень), ефекту відміни не наступило. Шкіра зберігає доглянутий вигляд і зморшки поки не проявились, навіть не зважаючи на те, що останнім часом хмурюся я майже постійно.

Загалом, я дуже приємно вражена ефективністю даної сироватки, якість якої виявилась на преміальному рівні. Тому, я залюбки додам її до маст-хевів. До того ж, завдяки їй, я заново відкрила для себе бренд. І тепер маю бажання спробувати інші доглядові засоби і лінійки.

Дякую NaProbu і Marie Claire Ukraine за таку чудову можливість протестувати цю новинку. І дякую за увагу до мого відгуку. Сподіваюсь, в нашій любій країні скоро настане мир, а доти ви і ваші рідні у безпеці 💙💛
У відгука 0 коментарів
viruzzzka88

Сироватка Avon Anew Protinol: Враження і Результат Через Тиждень Користування (До/Після)

3+
Настав час перейти до найцікавішого – до вражень від самого продукту, який, забігаючи наперед, показав себе досить ефективним на моїй шкірі.

Сироватка має легку гелеву формулу з ніжнім квітковим ароматом. На шкірі він відчувається деякий час після нанесення, але загалом досить швидко зникає. Я позитивно ставлюсь до парфумованих косметичних засобів, тому для мене наявність аромату – це приємний бонус.

Консистенція у сироватки помірно-густа, вона не намагається втекти зі шкіри під час нанесення, але при цьому дуже легко розподіляється. До того ж, вона ідеально підходить для використання з масажером – чи то роликом, чи гуаша, оскільки вони з легкістю ковзаються по сироватці без тертя і шкіру не тягнуть. Щоб нанести на все обличчя, необхідна зовсім невелика кількість сироватки. Тому, я можу сміливо назвати цей продукт економічним.

Відчуття після нанесення дуже приємні. Завдяки своїх гелевій формулі, сироватка одразу створює відчуття приємної прохолоди, яке змінюється комфортом і заспокоєнням. Вбирається шкірою досить швидко, що я надзвичайно ціную зранку, адже не треба чекати, щоб нанести зволожуючий крем. Незначне відчуття липкого шару після поглинання присутнє, але ні волосся, ні наволочка вночі до обличчя не прилипають, оскільки це нівелюється подальшим нанесенням зволожуючого крему.

До речі, як із кремом, так і з тональним засобом сироватка не конфліктує. Навпаки, вона чудово готує шкіру до нанесення макіяжу – робить її гладенькою і зволоженою, тональний на ній легко тушується, не підкреслюючи лущення чи сухість.

Шкіра у мене комбінована, часто буває зневоднена, тому лущення і відчуття стягнутості мені не чужі, але Т-зона зазвичай жирна і дуже швидко починає блистіти. До того ж, часто з’являються запалення і легко забиваються пори.

Сироватка чудово підійшла моєму типу шкіри – сухі ділянки вона зволожила, при цьому не переобтяжуючи і не перенасичуючи. А тому, блистіти шкіра раніше звичайного не починає. До того, ані забитих пор, ані подразнень у мене сироватка не викликала. Що ж стосується пор, то сироватка дійсно зменшує їх видимість. Шкіра обличчя виглядає більш гладкою і рівною. Не в останню чергу це досягається завдяки блискучим мікрочасточкам, які сироватка містить у собі у великій кількості. Проте, ці мікрочасточки настільки делікатні, що вони не тільки не відчуваються на шкірі, але і зовсім на ній непомітні. Натомість, вони відбивають і розсіюють світло, тим самим роблячи шкіру більш сяючою і здоровою на вигляд, наче підсвіченою зсередини.

Я наношу сироватку двічі на день на очищену шкіру зранку і ввечері під зволожуючий крем, тому на додачу до того, що вона забезпечує моєму обличчю свіжий і яскравий тон упродовж всього дня, сироватка також гарантує, що зранку я прокинусь з відпочившим на вигляд обличчям.

Окрім зменшених пор і сяючого, більш доглянутого обличчя, хочеться відзначити позитивний вплив сироватки на зморшки. Моє слабке місце – це зморшки на лобі, вони там найбільше виражені. Тому я завжди перевіряю ефективність антивікових засобів на цій зоні. Так от, в результаті тижневого використання сироватки Avon Anew Protinol мої зморшки на лобі дійсно стали менш помітними. Думаю, фото «До/Після» це скаже краще за будь-які слова. Звісно, вони не зникли повністю, але я цього і не очікую, тим паче за такий короткий термін.

Тож, як я казала на початку, на моїй шкірі сироватка себе чудово проявила, я дуже приємно вражена результатом і із задоволення продовжу її використовувати на постійні основі. Дякую за увагу ❤️
У відгука 2 коментарі
viruzzzka88

Сироватка Avon Anew Renewal Protinol Power: Технічні Характеристики

3+
Отже, я вже почала тестування сироватки і вже можу поділитись першими, і не тільки, враженнями. Але почну з початку, з упаковки. Для мене доглядова косметика – це не тільки про користь для краси і здоров’я шкіри, а й про естетичну насолоду. Тому, зовнішній вигляд продукту – це майже запорука того, що я буду ним користуватись.

Так от, сироватка Avon мене дуже приємно вразила з першого погляду. Лаконічне і водночас вишукане оформлення виглядає дуже привабливо. На коробочці міститься інформація про склад продукту, а для зручності, всередині знаходиться інструкція, перекладена багатьма мовами. Сама ж коробочка спочатку загорнута у слюду, що гарантує цілісність і недоторканність продукту.

Флакончик виконаний із добротного прозорого скла, через яке можна безперешкодно спостерігати його чарівний вміст. Сироватка одразу приковує до себе погляд, адже має ніжно-рожеве забарвлення, наче пелюстки троянди, із великою кількістю перлинного шиммера, який грайливо мерехтить на сонці. Я вже не могла дочекатись, щоб нанести цей чарівний еліксир на обличчя.

Що стосується практичної сторони, мені дуже подобається помповий дозатор. Вважаю його одним з найзручніших і найгігієнічніших рішень для будь-якої доглядової косметики, зокрема сироваток. Дозатор дозволяє з легкістю відміряти необхідну кількість продукту, при цьому він не «плюється» і не западає, як то часто буває.

Як можна зрозуміти, оформлення сироватки мені прийшлося дуже до душі. Вона стала справжньою прикрасою моєї доглядової полички і мені геть не потрібно нагадування, щоб нею користуватись, адже рука сама тягнеться до флакончика.

У наступному відгуку поділюсь першими враженнями і проміжними результатами від використання продукту. Дякую за увагу ❤️
У відгука 21 коментарів
viruzzzka88

Avon Anew Protinol Serum

Отримала свою посилочку від Naprobu.ua і Marie Claire Ukraine з новинкою від Avon – сироваткою з протинолом Anew Protinol. Вже встигла її випробувати і враження дуже позитивні, але поділюсь ними у розділі відгуків. Окремо хочеться відзначити чарівну упаковку, дійсно наче подаруночок, від чого одразу виникло відчуття свята. Дякую Naprobu і Marie Claire за довіру у тестуванні цього інноваційного продукту!
У відгука 0 коментарів