Boozka
Boozka
Новачок
Відгуки Boozka
Коментарі Boozka
Отримано лайків
1 Like
Boozka

Премама Дуо кінець тестування

Ще як я дізналась про вагітність у той день лікар назначив мені пити ці вітаміни. Він сказав так: моя вагітна жінка пила їх, тому і Вам я їх рекомендую.
Я спробувала 1 упаковку цих вітамінів і була приємно здивована.
Досить велика кількість вітамінів та мінералів, які занадто потрібні вагітній жінці. Волосся так сильно не випадає, як раніше; нігті теж більш міцні.
Зараз приймаю 2-гу (тестову) упаковку і думаю що буду і надалі приймати цей комплекс Премама Дуо.
Рекомендую!
У відгука 4 коментарів
Модератор Ольга
Boozka, з аналізами також все в порядку? Нагадаю, що ми чекаємо на максимально розгорнуті відгуки протягом усього тестування.
Boozka
Модератор Ольга, Сьогодні отримала остаточні результати аналізів. Так все в повній нормі, навіть в повній нормі.Єдине що погано, що а мене почалось випадіння волосся, але лікар сказав що це буває при вагітності та треба додати до Премама Дуо ще магній, кальцій та цинк.
Модератор Ольга
Boozka, випадіння волосся - це часта проблема вагітних та жінок на ГВ((( Як згадаю, просто плакати хочеться. Це зараз все налагодилося, а після пологів волосся випадало страшенно і моє густе волосся стало на третину тоншим(((
Анастасія Винокурова
Почитала всі відгуки, тепер куплю та теж спробую, бо вже забула що таке нормальний сон. А формат спрею мені дуже подобається бо пігулки не люблю.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися