NaTasha
NaTasha
Новачок
Відгуки NaTasha
Коментарі NaTasha
Отримано лайків
0 Like
NaTasha
А я ось прокинулась сьогодні справжньою красунею!)))) Тут дівчата жаліються на ефект "кульбабки". Не знаю, може я щось інше під цим розумію, але цей самий ефект мені дуже до вподоби! Вчора вже під саму ніч помила я вже третій раз свою голівку комплексом засобів Нівеа. і лягла спати з мокрою головою. Я так часто роблю, бо надвечір уже нічого не хочеться, крім чистоти і сну)) Сьогодні вранці просто розчесала волосся і вуаля - такого об"єму в мене після сну ще не було! я не прокинулась з купою соломи на голові, ні! волосся навпаки гарно лягло, але в самих коренях з"явився об"єм! то я наче та кульбабка поспішила в кухню з відчуттям польоту, на що чоловік влучно зауважив, що я якась сьогодні повітряна і зачіска в мене гарна!)) типу, коли я встигла вже собі красоту на голові навести?)))).... Все веду до того, що нарешті після третього разу використання я тільки помітила ефект об"єму. Раніше такого не було. Подушку не міняла, тому річ точно не в ній)))
У відгука 6 коментарів
malenkij-mag
NaTasha, хотілось би побачити й фото)кожному своє, я вважаю, от мені здається, що мені не йде мегаобєм. я й без нього обємненька)
Модератор Ольга
NaTasha, подушка тут дійсно ні до чого :) А ось наявність такого гарного ефекту - безперечний плюс для засобів.
NaTasha
Та сама зрозуміла, коли писала відгук, що треба було б підкріпити слова фото, але вранці не додумалась, а в обід вже ефект трохи не той був, бо від заколок та ризинки волосся трохи підвилось. Наступного разу вже буду готова і спатиму з фотоапаратом!))) І я би не сказала, що був мега-об"єм, просто для мого волосся такий об"єм без спеціального сушіння феном та укладки дуже дивна річ. Тому ефект для мене був помітний!
rysnika
Ну )) если даже муж заметил)) то поверим посту);))
lenok55
У меня на утро такое же было, вечером помыла голову, волосы немного высушились, феном не сушила,с мокрой головой я конечно не решилась ложится, и утром был нормальненький объемчик, я аж удивилась )))
Анастасія Винокурова
Почитала всі відгуки, тепер куплю та теж спробую, бо вже забула що таке нормальний сон. А формат спрею мені дуже подобається бо пігулки не люблю.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися