NATALI26
NATALI26
Новачок
Відгуки NATALI26
Коментарі NATALI26
Отримано лайків
0 Like
NATALI26
Вітаю всіх з тестуванням!!! Жаль я що ми не в списках, думаю що все ще попереду...
У відгука 0 коментарів
NATALI26
Ось підходить до завершення тестування продукції Чорний Жемчуг. Перш за все, хочу подякувати організаторам проекту що надали мені чудову можливість протестувати bio програму Чорний Жемчуг. Уже майже місяць користуюся bio програмою ЧЖ і результати помітні: Завдяки кремам Дений і Нічний bio програми Чорний Жемчуг моє обличчя набуло приємного рожевого кольору, стало матовим і підтягнутим, шкіра ніжною і зволоженою. Завдяки масці Глибоке очищення 5 в 1 я позбулася прищів, які мене часто турбували і чорних цяток. Тональний крем ВВ 9 в 1 чудово підходить як основа під макіяж, не сушить шкіру і не створює ефекту маски. Вся Bio програма Чорний Жемчуг дуже якісна і має чудовий легкий аромат, я й надалі буду нею користуватися і рекомендувати своїм знайомим.
У відгука 0 коментарів
NATALI26
Хочу розповісти про тональний крем ВВ Чорний Жемчуг 9 в 1. У тонального легка текстура, легко наноситься обличчя, надає природний колір, добре тонує недостатки лиця, гарно зволожує шкіру.Тональний крем ЧЖ ВВ ідеально підходить, як основа під макіяж. Крем на протязі дня не згортається коло очей і тримається (як я протестувала) коло 10 год, не залишає слідів на одязі.
У відгука 1 коментар
NATALI26
Вже другий тиждень користуюся денним кремом bio зволоження 24 години і зміни помітні не тільки мені, але й людям які мене оточують. Тон обличчя став матовим і рівним, шкіра пружна і підтягнута. Вранці завжди наношу крем на очищену шкіру,і на протязі усього дня шкіра зволожена і сяюча. Дякуючи Чорному Жемчугу тепер я можу дозволити собі вийти з дому без макіяжу, чого не могла зробити раніше, бо шкіра обличчя була виснажена і сухою.
У відгука 0 коментарів
NATALI26
я написала 2 відгуки а їх чомусь немає:(
У відгука 1 коментар