Olichka_M
Olichka_M
Новачок
Відгуки Olichka_M
Коментарі Olichka_M
Отримано лайків
6 Like
Olichka_M

Почніть весну з Avon

Дуже зраділа, коли побачила своє ім"я в списку учасників!)) Avon люблю та купую ще з шкільних років! Любов фундаментом якої є якість, вишуканість, неперевершеність, оригінальність, довіра до кожного продукту!
Звичайно, що продукцію від Avon тестувала не лише я, але й і моя матуся. Задоволені на всі 1000000 відсотків)) Мама отримала в подарунок парфуми, мені ж залишилась помада.
Отже, наші враження від тестування:
Почну з помади "Суперзволоження" від якої я в захваті! Матова текстура в поєднанні зі зволоженням дійсно супер! Нафарбувавшись відчуваєш солодкий присмак та неперевершений аромат помади на губах. Витончена форма помади дозволяє чітко промалювати контур губ. Доречі, губи м"які та приємна текстура (немає враження бумаги на губах), що відмітила для себе відразу як нанесла на губи! Це для мене велий плюс! Немає "важкості" на губах! Коричневий колір чудово підійшов як для мене так і для мами. З великої палітри кольорів я вже обрала собі ще два, які обов"язково замовлю!
Ну що ж, а тепер ніжний квітковий аромат Today, аромат кохання з трилогії Олів’є Креспо. Для мене став фаворитом цієї весни! верхні ноти, якого є біла фрезія, кактус, неролі є неперевершеними нотами серця! Стійкі, вишукані! В поєднанні з помадою суперзволоження відчуваєш себе ніжною, незалежною та мрійливою водночас.))
Дякую за прекрасну можливість тестувати новинки!
У відгука 0 коментарів
Olichka_M

Avon

Ми з мамою із великим задоволенням насолоджуємось тестуванням продукції від Avon. Мама обрала собі парфуми, а я помаду. Але протестували все разом_))) Парфуми неперевершені! Помада теж) мамі також підійшов колір, та сподобалась текстура помади. Парфуми я обожнюю від Avon! Нота вишуканості та неперевершеності! Матуся із задоволенням насолоджується квітковим ароматом від Avon! А я продовжуюю насолоджуватись Суперзволоженням!
У відгука 0 коментарів
Olichka_M

AVON

Усім доброго дня. Отримала посилочку) Дуже Вам вдячна за можливість протестувати продукцію від AVON. Обожнюю парфуми ще зі шкільних років! Тестуватиму помаду "Суперзволоження", а ніжний квітковий аромат тестуватиме моя мама.
У відгука 0 коментарів
Olichka_M

Тестування продукції AVON

Доброго дня! Отримала посилочку. Дякую за можливість стати експертом! З великим задоволенням тестуватиму губну помаду «Суперзволоження». Парфуми "Today" тестуватиме моя найрідніша людина в світі-мама.
У відгука 0 коментарів