Мазуренко Марія
Мазуренко Марія
Новачок
Відгуки Мазуренко Марія
Коментарі Мазуренко Марія
Отримано лайків
1 Like
НатаК22

Кашки

Дякую Вам велике за таку смауоту. Мы коримтуємося Яготинською продукцією вже давно. Мені і діткам дуже подобається ця продукція. Я Вам вдячна, що є такі проекти у Вас і можна щось спробувати смачненьке. Дякую)
У відгука 3 коментарі
Мазуренко Марія
Моя донечка куштувала молочні каші ТМ Яготинське для дітей і дуже сподобалось,особливо гречана та рисова. В складі немає цукру,що є не мало важливим для самих маленьких. За допомогою трубочки донечка куштувала самостійно, рекомендую всім малятам
tashavolchik30
Мазуренко Марія, а мальтодекс
tashavolchik30
Мазуренко Марія, а мальтодекстрин? Це не цукор??? Він здатниц аідвищувати рівень цукру в крові вдвічі. Для діабетиків ця "каша" не підходить.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
gradivushka

Молочні кашки від Яготинське. Початок тестування

Тільки я отримала кашки для Олеся Романовича, як він одразу вирішив їх скуштувати. Першою була рисова - таких у нас в супермаркетах я чомусь не бачила (зазвичай, на вітринах пешнична і з гречкою).
А другу кашку ми вирішили затестити не вдома, а на прогулянці. Олесь (напевне, з дітками постарше такого не станеться), перевіряючи, скільки залишилось каші, починав шалено трусити упаковку - ну, і... в каші була я, Лесь і все навкруги. Тому, якщо у вас дитина любить все перевіряти експериментальним шляхом - не забувайте на прогулянку серветки. ;)
В приципі, поки жодних натяків на алергію, біль в животі чи щось подібного - політ нормальний.

Єдиний виявлений недолік - Олесь Романович влаштовує істерику, коли кашка закінчується. :)
У відгука 1 коментар
Мазуренко Марія
Отримали на пробу каші від Яготинського, донечка із задоволенням їх їсть, приємні на смак. Добре те , що їх можна брати з собою в дорогу і вони можуть зберігатися без холодильника. Кашами задоволені та купляємо і іншу продукцію від Яготинське .
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися