tinya1
tinya1
Новачок
Відгуки tinya1
Коментарі tinya1
Отримано лайків
1 Like
tinya1

Завершення тестування

Завершуємо тестування, після 3 тижнів використання даного препарату.
На жаль, нам Сімбіозіс Бебікол не підійшов. Спочатку все було гарно, наче налагодився стул, не так вурчало в животику, але через тиждень почався жах.
Дитина була дуже не спокійна, постійно плакала, майже не спала і на додачу з'явились висипи на обличчі. Чому я впевнена, що саме від даного препарату? Бо нічого іншого не давали, і після закінчення тестування всі симптоми зникли, наче нічого і не було.
Так як 3 флакончика це багато, то після отримання поділилася з подружкою. У них така сама реакція, ще і посилились колікі.
Тому не маю однозначнї відповіді, чи рекомендувала б Сімбіозіс Бебікол іншим. Напевно все потрібно пробувати, як і інші препарати від колік, кому допомагають, кому ні.
Дякую команді НаПробу.юа за гарні проєкти і за участь, але цей препарат не для нас(
У відгука 1 коментар
tinya1

Перші результати

Дякуємо команді НаПробу за прекрасні проєкти❤️
Тиждень використовуємо крапельки Сімбіозіс Бебікол. Запах та смак мають нейтральний, що полегшує вживання дитиною. Дуже зручне дозування, 5 крапельок на день і животик не так турбує. Радує, що препарат не містить домішок на шкідливих консервантів.
Дитинка стала менше мучатись з животиком, краще спати і налагоджується стул. Взагалом прогрес є, будемо продовжувати використання.
У відгука 0 коментарів
tinya1

Участь у тестуванні

Дуже приємно приймати участь у тестуванні бебіколу. Проблеми з животиком маємо з народження. Надіємось на гарний результат від препарату. Сьогодні отримали посилку і починаємо тестування)
У відгука 0 коментарів