Юлія Громик
Юлія Громик
Знавець
Відгуки Юлія Громик
Коментарі Юлія Громик
Отримано лайків
9 Like
Юлія Громик

Завершення тестування киселю від Dr.Oetker

От і завершилось тестування киселю від Dr.Oetker.Спрлбували всі смаки та два види приготування Звичайно набагато зручніше готувати швидко розчинний варіант.Швидко,зручно та смачно.Нам дуже сподобалось.Коли в родині мала дитина і часу майже не має,то це саме той ідеальний варіант щоб поласувати корисним десертом.Мені особисто сподобалась полуниця,смак просто неймовірний ще і шматочки фруктів.Щодо другого варіанту киселів,то хоч і в приготуванні дещо довше,але нічого складного і раз на день можна виділити пів годинки)Смак більш насичений і схожий саме на бабусин кисіль з дитинства,а якщо додати шматочок шарлотка то просто вау ефект)Отже киселі сподобались всій родині і за смаком і за яскравою упаковкою,а мені особисто ще і легкістю приготування.І надалі буду купувати киселі цієї марки та радувати свою родину)
У відгука 0 коментарів
Юлія Громик

Зігрійся теплом домашнього затишку з киселем Dr.Oetker

Отже завершила тестування смакоти від dr.Oetker. і вже можу поділитись враженням. Цей кисіль є одним з кращих,що мені доводилось куштувати,він мені однозначно сподобався,і це при тому,що,я не дуже великий фанат киселів взагалі,але цей дійсно смачний .
По-перше хотілося б відмітити,що в кисіль dr.Oetker додаються шматочки справжніх фруктів та ягід(шматочки справжніх фруктів в киселі з пачки,це справді супер),цей факт надає напою неповторний смак та аромат.
По-друге не можу не відмітити різноманіття смаків,кожен в родині знайде щось саме для себе. Кисіль має ідеальну консистенцію:він не надто густий та не рідкий.Це дозволяє насолоджуватись кожним ковтком та отримувати справжнє задоволення від його текстури.
По-третє хотіла б відмітити упаковку.Вона дуже яскрава,привертає увагу та що найголовніше дуже зручна.Відкривається одним рухом. Відкрив-висипав-додав цукру за бажанням(для любителів солоденького)-залив окропом-розмішав і все готово!Що може бути простіше!!!
В цілому я дуже задоволена киселями від dr.oetker .Вони відрізняються своїм натуральним смаком,ідеальною консистенцією та зручною упаковкою. Я рекомендую кисіль від dr.oetker всім,хто хоче насолодитись смачним та корисним напоєм. Смачного!)🤫😉🤤
У відгука 0 коментарів
Юлія Громик

Отримали вкусняшку....

Ураа,отримали вкусняшку на тестування,тепер в очікуванні насолоди від смаку...мммм...Дуже приємно враженні кількістю смаків та видів киселю в наборі.Впевнена що кожен з родини обов'язково знайде те,що до вподоби саме йому.
У відгука 0 коментарів
Юлія Громик

Отримали вкусняшку....

Ураа,отримали вкусняшку на тестування,тепер в очікуванні насолоди від смаку...мммм...Дуже приємно враженні кількістю смаків та видів киселю в наборі.Впевнена що кожен з родини обов'язково знайде те,що до вподоби саме йому.
У відгука 0 коментарів
Юлія Громик

NAN®4 OPTIPRO® – молочна суміш для малят від 18 до 24 місяців

1+
Отже вже тиждень тестуємо NAN®4 OPTIPRO® – молочна суміш для малят від 18 до 24 місяців,тож однозначно можна зробити висновок.Поперше сподобався зовнішній вигляд -велика банка,що має яскравий та разом з тим сучасний дизайн.Все герметично закрито тобто відчувається якість та турбота про споживача.В комплекті іде зручна мірна ложка. Порадувало,що вся інформація на банці надана українською мовою,зручно ж. Далі по консистенції, суміш приємна,дрібного помолу(нагадує манну крупу та кукурудзяне борошно).Запах приємний,не навязливий,нагадує сгущене молоко. Розводиться швидко та без грудочок теплою водичкою.Склад порадував.Це спеціально розроблена дитяча суміш,яка містить цілий комплекс поживних речовин,необхідних дитині цього віку(оптимізований біоковмґий комплекс необхідний для росту дитини,купа вітамінів А,В,С,Д,пробіотики,Омега3 та багато інших.Алергії,висипань,розладу шлунку-нічого такого не має.Синочое п'є суміш один раз на день перед сном із превеликим задоволенням і міцно спить усю ніч.Тод моду сміливо рекомендувати Nan OptiPro4 матусям,що дбають про здоров'я своєї малечі.
У відгука 0 коментарів