Versace86
Versace86
Новачок
Відгуки Versace86
Коментарі Versace86
Отримано лайків
5 Like
Versace86

Аромат від єйвон

Уявіть собі найдорожчий готель у східному стилі (щось типу Mandarin Oriental), в якійсь одній із найзаможніших країн персидського заливу ... просто уявіть як ви один в білому халаті і тапочках ідете по абсолютно фантастичному коридорі, ваші ноги тонуть в мягкому коврі, приглушене світло, сотні тисяч деталей східного орнаменту навколо, сусальне золото, глибокі смарагдові та індіго кольори, все дуже розкішно, чисто і затишно.
Ви щойно пережили найкращий спа у вашому житті і вирішили випити кави в невеличкому кафе на одному з поверхів готелю. Навколо ні душі. Готель повністю пустий, лише тіні персоналу і Ви.

Ось скляний ліфт безшумно піднімає Вас на певний поверх, ось кафе, пусте, до вас підходить ... ні підлітає безшумно арабська дівчинка-офіціант бере замовлення і зникає. Через лічені хвилини на столі у вас свіжа ароматна французька випічка та величезна кашка запашного капучіно, східні солодощі. Ви розслаблено потягнулись у широкому мякому кріслі, надпили капуч і споглядаєте як сонце тоне в оксамитових хвилях вечірнього моря.

От усі запахи цього готелю, від лоббі, спа і до чашечки капучіно - це цей аромат !
це просто сукупність східної краси найрозкішнішого готелю.
Тут вам і кава, і смоли, і якась малинка, і дим бахура, і фантастичне дерево, прянощі типу кардамон, звісно СУПЕР делікатний уд.

Якщо взяти все краще від єйвон - то це цей аромат
Флакон - розкіш. Рідина - золота розкіш. Звучить як розкіш. Шлейф - розкіш. Стійкість - розкіш.

Висновок: Стійкість 12 з 10, Шлейф 10 з 10, Композиція 15 з 10.

Якщо Ви хочете мати найкращі східні аромати, але ще не готові за них віддати суму рівноцінну однокімнатній квартирі - беріть. Найкраща інтерпретація східного уду для європейського носику. РОЗКІШ!
У відгука 4 коментарів
Versace86

Аромат

Насичений і неперевершений аромат, мені дуже сподобався .
Компанія @avon_ua не проводить тестування своєї косметики на тваринах , що є дуже важливим.
Дуже важливим є те, що продукцію Avon , а саме парфуми Far Away Beyond the Moon для Неї я би придбала повторно на 🎁.
З задоволенням можу рекомендувати дані парфуми Far Away Beyond the Moon для Неї , якщо вам потрібні стійкі і свіжі аромати .
У відгука 0 коментарів