belova
belova
Знавець
Відгуки belova
Коментарі belova
Отримано лайків
4 Like
belova

Творожні кекси і творопиш від Dr. Oetker

Давно у мене в "хотєлках" був кекс з творогом.Тут і став в пригоді "Творопиш", розпушувач та пудра. Люблю не заморочені рецепти, так, щоб швидко було і посуд мити по мінімуму.
Моя сестра робила ці кекси без "Творопиша" вони були смачними, але не такими повітряними, чи що...Також свою роль зіграв розпушувач для тіста(тепер інший і не купую).Пудра Dr. Oetker мені здається підходить лише для посипки-в цьому плані вона ідеальна.Дає свій присмак та є не приторною.
У відгука 6 коментарів
belova

Декор Dr. Oetker як родзинка випічки

Прикрашання пасок це улюбленне заняття моїх дітей.І хоч старший вже підліток, але коли побачив всі ті "скарби" з декорування, відклав всі справи і прибіг допомагати. Результат на фото).
До речі вперше в паску замість ванілі поклала ромовий ароматизатор- результат перевершив всі очікування, а аромат по всій квартирі був просто неймовірний.
У відгука 7 коментарів
belova

Dr. Oetker- Ароматизатор ваніль, розпушувач, крем для торта, декор.

Завжди хотіла приготувати капкейки.Але коли дивилася на всі ті маніпуляції при приготуванні цього десерту на різних сайтах, думала, що я так не зможу, складно.
Отримавши набір від Dr. Oetker все ж вирішила ризикнути.
Рецепт взяла з книжечки, яка була разом з набором, лиш добавила в тісто вишню.
І- вуаля, через пів-години по квартирі неймовірний аромат випічки. Переживала, що тісто заважке і буде глевким, але розпушувач справився на відмінно, капкейки просто тануть в роті. Ароматизатор ваніль- тепер мій фаворит, мабуть інший тепер і не купуватиму. А такого легкого в приготуванні і швидкого крему в мене ще не було.Скажу чесно, відносилася скептично, але коли молоко на очах почало густішати і перетворюватися на повітрянну массу, яка добре тримає форму-це було схоже на магію.
Дякую Dr. Oetker за можливість відкривати нові горизонти для непрофесійних кулінарів.
У відгука 4 коментарів
belova

Dr.Oetker

Навіть і ненадіялася потрапити до списку,коли реєструвалася.А тут з НП на Viber повідомлення, про те, що прямує посилка. Я навіть не одразу зорієнтувалася, від кого вона)))Дякую!Ви зробили мій вечір.
Доповнюю:
Ура!Ура!Ура! Посилка в мене.Але чомусь була відкрита і один екземпляр відсутній(мабуть випав).Але це не сильно мене засмутило. Такий шикарний набір до Великодня, тим більше, що багато з того, що мені надіслали відсутнє в магазинах нашого міста.Вже прикинула собі скільки смаколиків зможу приготувати з допомогою Dr.Oetker.
Дякую!!!
У відгука 0 коментарів