Tanushka87
Tanushka87
Експерт
Відгуки Tanushka87
Коментарі Tanushka87
Отримано лайків
22 Like
Cофія Ломанська

Відчуття після 7 днів тестування

Всім привіт. Сьогодні 7 день тестування чудової сироватки. Готова поділитись першими враженнями.
Мені 28 (майже 29 рочків). Я володію дуже сухим типом шкіри. В зимовий період вона на мені лупиться як на змії. Особливо ніс та лоб((( Чим я тільки її не мазала. Також маю ще одну проблему, алергічні реакції на косметику. Тому для мене підібрати догляд дуже складно. Не знаєш чого очікувати. І це мене засмучує. В мене таке вже було, коли обрали експертом на косметику Eveline, і як виявилось в мене на неї алергія. Я дуже хвилювалась, щоб мені підійшла сироватка Avon Anew Protinol, і щоб я мала змогу її протестувати. І о диво, вона мені підійшла. Шкіра не свербіла очі не червоні. Це вже добрий знак. Можна рекомендувати алергікам. Сама сироватка на шкіру наносить легко, немає відчуття липкості, вбирається швидко. На сонці навіть помітно легке мерехтіння хвилин 10 після нанесення. Мені вистачає 2 натискувань дозатора, щоб нанести на обличчя та шию. Використовую 2 рази, зранку та ввечері на очищену шкіру, як вказано в інструкції. Також там написано, що після сироватки потрібно нанести крем, було б чудово, якби він був у комплекті з сироваткою))) Враження на 7 день користування позитивні, маленькі мімічні морщинки не зникли, але шкіра стала більш зволоженою, і перестала лущитись. І вигляд став більш свіжим. Я тепер можу нанести тональний крем на шкіру))) Далі буде...
У відгука 6 коментарів
Tanushka87
До речі, теж думала що було б класно ще й кремчик водночас тестувати🤭
Cофія Ломанська
Tanushka87, ну в інструкції вказано , що треба кремчик)) Було б логічно його добавити до тестування, так сказати повний комплект .
lebed_sa
класс, фото суперр!! И кожа лица тоже :)))
Cофія Ломанська
lebed_sa, дякую, я дуже задоволена станом шкіри на даний момент, сироватка мені чудово підійшла
lebed_sa
Cофія Ломанська, у меня сестра уже хочет ее тоже себе заказать, как и я :))
Модератор_Анастасия
Tanushka87, ми розуміємо Ваше бажання протестити ще й тональний кремчик))) але поки що інноваційною є сироватка, але з такими серйозними експертами , можливо виробник незабаром випустить і інноваційну лінійку тональних))) Це жарт))) але дякуємо, за ідею)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Bohdana Dana

Моє знайомство з новою сироваткою від Avon «Енергія Протінола».

Форма, запах та колір – це окремий нюанс, на який завжди звертаю увагу. Дуже сподобались із першого погляду, адже флакончик із золотистим спреєм та лаконічною етикеткою має презентабельний вигляд, досить зручний у використанні, не займає багато місця, приємно взяти з собою.

Сама сироватка ніжного рожевого кольору з відтінком перламутру, консистенція оптимальна, аромат приємний, не відволікає протягом дня й ночі.

Використовую вже більше ніж тиждень. Наношу вранці (зовсім тоненьким шаром), чекаю хвилин 5-10 та додаю зволожуючий крем або тональний (за необхідністю). Ввечері, перед сном – ніжно втираю легкими масажними рухами сироватку і на лице, і шию та зону декольте (достатньо щедрою кількістю).

За моїми спостереженнями шкіра вже має кращий вигляд, однозначно більш зволожена (особливо після зими та холодного вітру). Тестую й далі та обов’язково розповім більше. Дякую за увагу!
У відгука 8 коментарів
Tanushka87
А чекати 5-10 хвилин обов'язково? Просто я одразу після висихання наношу зволожуючий крем...
lebed_sa
Наношу вранці (зовсім тоненьким шаром), чекаю хвилин 5-10 та додаю зволожуючий крем або тональний (за необхідністю)..И я так всегда делаю, или сразу смешиваю крем+тоналка и наношу на кожу лица :)))
Bohdana Dana
Tanushka87, добрий день! Все залежить від типу Вашої шкіри. Якщо одразу висихає, то не потрібно. Гарного дня!
Bohdana Dana
lebed_sa, спасибо за комментарий! Это хорошая идея и экономит время!)
Модератор_Анастасия
Ой дівчата, у вас тут цілий консиліум по техніці нанесення))) клас, дуже раді, що продукт об'єднує і зацікавлює)
lebed_sa
Модератор_Анастасия, а как же, мы же девочки девочки :)))))
Bohdana Dana
Модератор_Анастасия, дякуємо!) сироватка дійсно варта уваги, з задоволенням користуюсь та буду продовжувати ділитися враженнями)
Bohdana Dana
lebed_sa, это точно!) а с таким флакончикам в руках и настроение подымается)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Tanushka87

Результати першого тижня користування

1+
Перший тиждень користування сироваткою добіг свого кінця і я готова поділитися з вами своїми результатами і спостереженнями.
УПАКОВКА. Сироватка подається у скляній пляшечці з дозатором. Одного повного натискання мені вистачає на обличчя та шию, що дуже зручно. Загалом, наявність дозатора дозволяє максимально економно використовувати сироватку, що немало важливо.
ЦІНА. Оскільки мені стало цікаво, скільки коштує цей достойний засіб догляду за обличчям, то вирішила глянути ціну. Була приємно вражена, ціна коливається від 300 до 400 грн, в залежності від того, де саме замовляти. Для порівняння брала схожі за своєю дією сироватки інших фірм, і Avon anew Protinol виграє за своєю доступністю і співвідношенням ціна/якість/результат.
ТЕКСТУРА/ЗАПАХ. Сироватка Avon anew Protinol має перламутровий відтінок та легку текстуру, за рахунок якої нанесення відбувається максимально комфортно і легко, а однієї краплини вистачає на обличчя та шию. Запах ненав'язливий легкий, який зникає вже за 15 хвилин, атому не стане на заваді використання ваших улюблених парфумів.
РЕЗУЛЬТАТ. Для чистоти експерименту маю відзначити, що в свої 34 роки, я не маю глибоких помітних зморщок на обличчі - дякую генетиці і природі. Проте, третя вагітність і тривале грудне вигодовування останнього року, а також постійні недосипи і стреси, все ж позначились на моїй шкірі, і за короткий проміжок часу у мене з'явились дрібні мімічні зморшки на лобі та між бровами. Оскільки б'юті процедури робити я поки не можу, оскільки досі годую донечку, то шукала засоби, які допоможуть призупинити поглиблення цих зморщок. І, о диво, стаю експертом для тестування цієї чудової сироватки.
Тож щодня вранці та ввечері я наносила масажними рухами сироватку на ділянку обличчя та шию. Одразу після нанесення я відчувала мінімальний зігріваючий ефект. За рахунок перламутру, шкіра після нанесення набуває легкого сяйва, проте настільки непомітного (не як жирний блиск), що схоже на те, що шкіра світиться зсередини здоров'ям.
Особисто я помітила, що ліфтинговий ефект є одразу після нанесення сироватки. Тому було цікаво, чи є накопичувальний ефект. Після тижня користування можу сказати, що він таки є. Особливо гарно це помітно на шиї, оскільки там у мене глибші зморшки-заломи.
Також варто відмітити,що одразу після нанесення є мінімальний ефект липкості, проте, оскільки після сировитки рекомендовано використовувати крем, цей ефект повністю нівелюється.
Сподіваюсь, цей відгук був для вас корисний
Якщо так, то підтримайте мене лайками🤗 А я рухаюсь далі до наступного тижня використання сироватки Avon anew Protinol.
У відгука 8 коментарів
mallimari
Очень полезный отзыв, если бы можно было поставила бы 100 лайков👍🏻
.Olga.
Як на мене, Ви справляєте таке враження, що ніяка доглядова косметика Вам не потрібна і ще довго не буде потрібною. Але я рада, що Ви пройшли у тестувальники. :-)
Tanushka87
.Olga., щиро дякую за комплімент 🤗 ще рікгпзад я б цілком з Вами погодилась, а зараз, побачивши натяки, все ж почала думати про майбутнє...
Tanushka87
mallimari, дякую ☺️ А скажіть, будь ласка, відео відображається? Тому що я чомусь не можу його завантажити ..
mallimari
Tanushka87, не завантажується. Пишуть англійською: спробуйте пізніше(((
.Olga.
Tanushka87, та я просто з листопада осліпла вкотре, то наприкінці січня підчистила око лазером. І враз побачила свою шкіру. і вона мені здається жахливою. :-) Чи то я відвикла. :-) І зморшечки мімічні так різко бачку... То Вам кажу, що все на своєму місці і все прекрасне, судячи з фото.
1583768538
Одразу після нанесення ліфтингового ефекту не помітила, можливо шкіра вже не молода (44 роки), але пори дуже помітно зменшились, не використовую у великій кількості тональний крем, доречі ця сироватка гарно лягає під тональний крем, ніжна легка текстура, і приємний дуже запах. Після семи днів використання зникають незначні почервоніння на шкірі, які набула за час зими, холодів та вітрів. Хороша сироватка, користуюсь із задоволення та з гордістю
Tanushka87
mallimari, ех... Зараз буду писати модераторам...
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Tamila_29

Посилочку отримала. Починаю тестування👍

Сьогодні отримала свою посилочку.
Щиро дякую організаторам за такий шикарний подарунок для моєї шкіри прямо до свята!
Сам вигляд упаковочки, святковий бант , вміст...порадує будь-яку жінку.
Так, я з самого першого дня приступаю до тестування.
Робитиму фото на протязі усього тижня, щоб потім порівняти 1 день користування і 7 день.Скажем так "до" і "після".
Перші спостереження.
1. Є інструкція на укр.мові +
2. Зручний дозатор +
3.Нереально приємний запах сироватки +
4. Доволі непоганий обєм флакона-30 мл.(але про це згодом, подивлюсь наскільки швидко буде розходитись вміст флакону)+
5. Сироватка приємної консистенції, не рідка і не густа, гарно наноситься на шкіру, залишає приємні відчуття, та що для мене головне- не має липкості+
Поки я не те що задоволена, а просто щаслива.
Надіюсь на хороший результат.
Всім приємного і вдалого тестування .
І зі святом)))
У відгука 9 коментарів
.Olga.
Класний відгук і фотоогляд. чекатиму на наступні!
oligmorozova
Щиро дякую за побажання! Взаємно!
zivochka
Тоже люблю косметику с дозатором, но чтобы до последней капли можно было выдавить из флакона. Я человек с бережным пользованием вещей.
.Olga.
zivochka, я гадаю, нас зараз багато таких. :-) І я полюбляю дозатори, відкрила для себе, що гель для душу з дозатором набагато приємніше і зручніше використовувати.
maryana.kucenko
И я всеми руками ЗА дозаторы! Очень удобно и значительно экономит время )
Tanushka87
Цікаво побачити до і після)
Tanushka87
Чому всі кажуть про один тиждень користування? Я щось пропустила? Ніби ж два - з 14.02 по 28.02
mallimari
Tanushka87, сам производитель заявляет, что улучшение кожи наступит через 7 дней. А так да, тестирование 2 недели.
Tanushka87
mallimari, ааа) тепер зрозуміло, про які 7 днів всі пишуть
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Tanushka87

Результати першого тижня користування

1+
Перший тиждень користування сироваткою добіг свого кінця і я готова поділитися з вами своїми результатами і спостереженнями.
УПАКОВКА. Сироватка подається у скляній пляшечці з дозатором. Одного повного натискання мені вистачає на обличчя та шию, що дуже зручно. Загалом, наявність дозатора дозволяє максимально економно використовувати сироватку, що немало важливо.
ЦІНА. Оскільки мені стало цікаво, скільки коштує цей достойний засіб догляду за обличчям, то вирішила глянути ціну. Була приємно вражена, ціна коливається від 300 до 400 грн, в залежності від того, де саме замовляти. Для порівняння брала схожі за своєю дією сироватки інших фірм, і Avon anew Protinol виграє за своєю доступністю і співвідношенням ціна/якість/результат.
ТЕКСТУРА/ЗАПАХ. Сироватка Avon anew Protinol має перламутровий відтінок та легку текстуру, за рахунок якої нанесення відбувається максимально комфортно і легко, а однієї краплини вистачає на обличчя та шию. Запах ненав'язливий легкий, який зникає вже за 15 хвилин, атому не стане на заваді використання ваших улюблених парфумів.
РЕЗУЛЬТАТ. Для чистоти експерименту маю відзначити, що в свої 34 роки, я не маю глибоких помітних зморщок на обличчі - дякую генетиці і природі. Проте, третя вагітність і тривале грудне вигодовування останнього року, а також постійні недосипи і стреси, все ж позначились на моїй шкірі, і за короткий проміжок часу у мене з'явились дрібні мімічні зморшки на лобі та між бровами. Оскільки б'юті процедури робити я поки не можу, оскільки досі годую донечку, то шукала засоби, які допоможуть призупинити поглиблення цих зморщок. І, о диво, стаю експертом для тестування цієї чудової сироватки.
Тож щодня вранці та ввечері я наносила масажними рухами сироватку на ділянку обличчя та шию. Одразу після нанесення я відчувала мінімальний зігріваючий ефект. За рахунок перламутру, шкіра після нанесення набуває легкого сяйва, проте настільки непомітного (не як жирний блиск), що схоже на те, що шкіра світиться зсередини здоров'ям.
Особисто я помітила, що ліфтинговий ефект є одразу після нанесення сироватки. Тому було цікаво, чи є накопичувальний ефект. Після тижня користування можу сказати, що він таки є. Особливо гарно це помітно на шиї, оскільки там у мене глибші зморшки-заломи.
Також варто відмітити,що одразу після нанесення є мінімальний ефект липкості, проте, оскільки після сировитки рекомендовано використовувати крем, цей ефект повністю нівелюється.
Сподіваюсь, цей відгук був для вас корисний
Якщо так, то підтримайте мене лайками🤗 А я рухаюсь далі до наступного тижня використання сироватки Avon anew Protinol.
У відгука 8 коментарів
mallimari
Очень полезный отзыв, если бы можно было поставила бы 100 лайков👍🏻
.Olga.
Як на мене, Ви справляєте таке враження, що ніяка доглядова косметика Вам не потрібна і ще довго не буде потрібною. Але я рада, що Ви пройшли у тестувальники. :-)
Tanushka87
.Olga., щиро дякую за комплімент 🤗 ще рікгпзад я б цілком з Вами погодилась, а зараз, побачивши натяки, все ж почала думати про майбутнє...
Tanushka87
mallimari, дякую ☺️ А скажіть, будь ласка, відео відображається? Тому що я чомусь не можу його завантажити ..
mallimari
Tanushka87, не завантажується. Пишуть англійською: спробуйте пізніше(((
.Olga.
Tanushka87, та я просто з листопада осліпла вкотре, то наприкінці січня підчистила око лазером. І враз побачила свою шкіру. і вона мені здається жахливою. :-) Чи то я відвикла. :-) І зморшечки мімічні так різко бачку... То Вам кажу, що все на своєму місці і все прекрасне, судячи з фото.
1583768538
Одразу після нанесення ліфтингового ефекту не помітила, можливо шкіра вже не молода (44 роки), але пори дуже помітно зменшились, не використовую у великій кількості тональний крем, доречі ця сироватка гарно лягає під тональний крем, ніжна легка текстура, і приємний дуже запах. Після семи днів використання зникають незначні почервоніння на шкірі, які набула за час зими, холодів та вітрів. Хороша сироватка, користуюсь із задоволення та з гордістю
Tanushka87
mallimari, ех... Зараз буду писати модераторам...
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися