Molirapetruk
Molirapetruk
Новачок
Відгуки Molirapetruk
Коментарі Molirapetruk
Отримано лайків
0 Like
Molirapetruk
Не потрапила в списки експертів, та засмучуватись не буду. Спостерігатиму зі сторони за тестуванням, ознайомлюсь з його результатами, і буду знати чи варто новий persil придбати чи ні. Покладаюсь на об'єктивність експертів і бажаю їм отримати задоволення від тестування.
У відгука 1 коментар
Molirapetruk
Бо ж саме в цьому вся суть тестування.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Molirapetruk
#NaProby_Libero тестуємо вже тиждень. Наші враження позитивні від трусиків Libero. На вигляд вони досить тоненькі, що спершу може викликати сумніви щодо їх можливості вбирати вологу. Але в нашого експерта не сталося жодного протікання!!! Відмічу клейку сртічку підгузничка, з допомогою якої можна акуратно згорнути підгузник - це вже більш комфорт для мами, ніж для малюка.
У відгука 1 коментар
Molirapetruk
Прогулянок я взагалі не уявляю без підгузників . Як і походів у гості. Дуже потрібна річ! Голенькими теж буваємо, але складно припильнувати активного малюка, щоб своі "мокрі справи" робив на абсорбуючу пеленку, а не мамі на ліжко - застеляй,підстеляй, перестеляй.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Molirapetruk
#NaProby_Libero продовжуємо тестування підгузничків-трусиків "на власній шкірі". І можу сказати,що наша шкіра задоволена відсутністю натирань та алергіі. Це,погодьтеся, вже досить гарний показник, оскільки мали проблему висипань на шкірі від підгузників однієі ТМ . Жодного разу трусики не підтекли!!!
У відгука 6 коментарів
Татьяна Пав.
Это действительно очень важно, ведь здоровье и комфорт ребенка на 1 месте
SvetaChe
в мене дитина алергік і теж на деякі ТМ підгузників були різні реакції шкіри, а от трусики Ліберо нам повністю підійшли ))
GossipGirl
Как вам везет у нас на все подгузники мелкая аллергия, кожа не может там все время находится, так что мы часто голожопим_)
Alyon4yk
Мне когда-то врач педиатр сказала, что после того, как вымыли малыша, перед тем как одеть подгузник, нужно хорошо просушить кожу ребенка, чтобы она была полностью сухой. И для этого существует два варианта: 1. побегать немного голышом - это если есть время и возможность 2. просушить область под подгузником включая все складочки феном теплым воздухом - это когда нужно быстро переодеть. За всеми детками я пользовалась этими двумя вариантами, и поверьте, никогда у нас не было высыпаний, покраснений, раздражений и аллергических реакций. Кстати, методом просушки феном пользуются медсестры детской палаты в некоторых роддомах)
Інна_2024
GossipGirl, у нас тоже бывали покраснения, но мы при этом периодически пользовались специальными кремами, но это было очень редко, так как постоянно мазать ребенку жопку не считаю правильным
Molirapetruk
У нас були висипання від одних підгузників по лініях, де з'єднуються бар'єрчики від протікання до пігузка- дві полоси всипані прищиками. Неприємно згадувати .
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Molirapetruk
Сьогодні ввечері отримали посилочку з підгузниками-трусиками libero Up&Go 4 розмір 52шт.і упаковку 2 шт трусиків Zoo-collection для тестування. Дуже приємно отримати подарунки - журнали "мой ребенок" і "лиза". Дякую! Для початку покупали вельмишановного експерта Матвійчика, і вже потім одягнули трусики на пробу і положила спатки. Слухаю солодке сопіння носика і чую що ,як мінімум,підгузник синочку не заважає. А чи допомагав спатки- дізнаюсь зранку. Поки що поділюсь моіми першими враженнями . Найперше що мені сподобалось - це дуже м'яка резинка-поясок трусиків. У звичайних підгузниках липучки частенько натирали ножку через те,що були не завжди правильно затібнуті.З трусиками такого не станеться. Ура! Зовнішній шар теж з приємного на дотик матеріалу. Радує відсутність запаху , навіть після того, як тільки що відкрила упаковку. На вигляд трусики симпатичні з цікавими малюночками . Дещо виникають сумніви чи захистять від протікань між ніжками,там величенькі вирізи, але надію дають смужки від протітання всередині підгузка.Отже чекаю ранку, щоб побачити результат першого тестування.
У відгука 3 коментарі
Molirapetruk
Я рада,що моі страхи виявились безпідставними! Трусики libero нас не підвели і не зіпсували нічний сон! Зранку приємно було зняти наповнений підгузничок,з якого не протекла жодна краплинка. Завдяки цим широким вирізам резиночки зайвий раз не перетискали ніжки мого синочка. Будемо далі перевіряти можливості підгузничків-трусиків.
Alyon4yk
Какой молодец у вас вельмишановний експерт Матвійчик)
MARINKA1980
Molirapetruk,нам очень понравился ваш отзыв.Матвейчику -удачного и весёлого тестирования!Если и нам повезёт,то скоро будем и мы делиться яркими ощущениями!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
AleksandraV
Здравствуйте! Меня зовут Александра, являюсь мамой мальчика-непоседы по имени Слава, которому через неделю исполниться 11месяцев. В тему о подгузниках могу говорить только хорошее!) При правильном их выборе и эксплуатации это удобно и маме, и ребенку (ведь намного приятнее находиться в сухом подгузе, который быстро впитал пописы, чем,хоть и не долго но, в мокрых пеленках). Из мифов о вреде подгузов могу вспомнить только:1.подгузы приведут к перегреванию причинного места, что может отразится в будующем на возможности воспроизведения потомства...и 2.ножки будут кривые. Думаю, многие мамы слышали про эти сказки, но,искренне, надеюсь, что здравый рассудок победил))))
У відгука 10 коментарів
Eugenia
Ааааа!!! "ножки кривые" - это пять. Надеюсь, всем здравомыслящим мамочкам понятно, что форма ножек-то уж точно к подгузникам отношения не имеет! :)
AleksandraV
И ведь чаще всего подобные высказывания звучат из уст "старшего поколения"))) Видимо, не могут смириться с тем, что что у современной мамы на 1 заботу стало меньше))), вдруг мамочка совсем разлентяйничается)))
malenkij-mag
AleksandraV, о да! я от своей свекрови уже так наслушалась) У меня два мальчика. Так вот за первым я искренне думала,что смогу обходиться без подгузников - это же так просто!! Особенно на такое решение повлияла свекровь, которая рассказывала мне про кривые ножки и красные попы. Но после недели ночных кормлений, сцеживания и параллельной стирки кучи уписанных пеленок, я начала подумывать, что подгузник - это не очень и страшно). В результате мы очень крепко,аж до 2 лет, подружились с некоторыми производителями подгузников, в том числе и с ТМ Либеро). Склонности к покраснениям у моего мальчика не обнаружилось, да и ножки остались ровненькие.
AleksandraV
Девочки! Как я вас понимаю))) Сама долго-долго отбивалась от бабушек, которые настаивали на сцеживании, шапочках, пеленок, прикорма и многого другого! А историй каких наслушалась, хоть книгу пиши
malenkij-mag
Модератор Людмила, ви не повірите, але я свого також одягала весь час у шапочки)) Так як він був у мене перший,а стажу в мене ніякого не було, то я чомусь думала, що потрібно, щоб маленька дитина весь час була в шапочці)). Та й аргумент про рівні вуха вселяв в мене надію. Та коли в місяців 9 він різко став каплавухим..о, я була в шоці!
Модератор Ольга
Был у меня случай недавно, знакомая на первых неделях беременности уверяла меня, что подгузниками пользоваться не будет, "ведь мы выросли и без них, мамы с бабушками справились, а чем я хуже". Я конечно не стала убеждать, но жду, когда же она родит и будет стирать ползунки и пеленки. А по поводу кривизны ножек - это просто ужасно, слышать постоянно эту фразу от старшего поколения.
Alyon4yk
Я с первым ребенком пробовала многоразовые подгузники, и даже некоторое время пользовалась) Но когда родился второй ребенок, то свободное время резко сократилось, голову даже мысли больше не посещали, что нельзя пользоваться подгузниками. Просто не представляла, как же без них)
Molirapetruk
Мала мороку з багаторазовими підгузниками(пеленками-марлями) поки моєму старшому синочку не виповнилось 6 місяців, оскільки боялась страшилок про дітородну функцію і парниковий ефект.Одноразові підгузники одягали лише на прогулянку і вночі. А потім Максик почав сам вставати в колисці і рачкувати (повзати)і для більшоі зручності все частіше і частіше одягали підгузники, аж поки повністю не відмовились від пеленок.страхи пройшли,потім я дізналась,що підгузники ще є профілактикою дисплазіі. Зараз майже 6 місяців молодшому синочку Матвійчику .Жодного дня він не був у багаторазових підгузках і я про це зовсім не шкодую. Підгузники-велика допомога для матері!!!
GossipGirl
Не знаю ка перегреванний причиного места, но аллергию от них заработали..
GossipGirl
но и без них ни как) так что надо 50/50
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися