dejavy88
dejavy88
Експерт
Відгуки dejavy88
Коментарі dejavy88
Отримано лайків
0 Like
dejavy88
Підійшло до кінця моє офіційне тестування шампуня та бальзама «Протеїни молока та шовку для відновлення та блиску волосся» від NIVEA але поки ще пляшки не закінчились буду продовжувати використання. Але, якщо чесно, то не впевнена що і далі буду їх купувати. Я люблю коли волосся після використання шампуня скрипить, якщо провести пальцями по мокрому, а від цього шампуня такого ефекту немає( він наче уже з бальзамом, навіть змивається погано, це призводить до швидкого пожирніння волосся, зранку помила - ввечері корні уже видно, що брудні. Можливо більше підходить для сухого або фарбованого волосся...не знаю. Якщо зрівнювати з серією в синіх пляшках, то там волосся довше залишалось свіжим, але з цією серією воно більш блискуче. Бальзам мені сподобався найбільше, доречі витрата його менша, ніж в синій серії, лекго наноситься та змивається, волосся пахне, після його використання легко розчісується та блистить. Дякую за можливість протестувати ці засоби та висловити свою думку) Всього найкращого!
У відгука 0 коментарів
dejavy88
Два з половиною тижні тестую шампунь та бальзам «Протеїни молока та шовку для відновлення та блиску волосся» від NIVEA. Волосся за цей час мила 5 разів, результат відчувається і на вигляд і на дотик! Отже, скоріше за все для мого волосся ці засоби підходить! - волосся стало м'якішим на дотик; - стало гладшим, легко розчісується, за рахунок цього менше пошкоджень під час розчісування; - слухняне, як висушила його, так воно і лежить, якщо шапкою не придавлювати); - приємний аромат, тримається аж до наступного миття; Тепер про сумне для мене: - не вистачає об'єму після використання бальзаму; - маю проблеми з лупою під час носіння шапок, цю проблему ці засоби не вирішують але й не усугубляють, хоч так) Далі буде...
У відгука 4 коментарів
dejavy88
Привіт! Дякую за шанс протестувати щось новиньке від Nivea, якраз вийшов подарунок під ялинку)! Приймала участь у весняному тестуванні засобів для миття волосся Nivea, дуже приємно, що знову надали мені таку можливість, цікаво порівняти ці дві лінійки засобів) Отже, після першого використання враження такі: - приємний зовнішній вигляд пляшок, по-жіночому радує око); - консистенція трохи ріденька, як на мене, люблю більш густіші, але не зважаючи на це добре піниться та легко очищує волосся від забруднення; - приємний аромат, не нав'язливий і характерний для даного виробника, подобається; - волосся легко розчісується та блистить; - волосся не стало більш масне від цього бальзаму, в порівнянні з іншими.
У відгука 1 коментар
dejavy88
Машинка впрям створена для нашої родини! Маємо різні види алергій, не чула поки про таке "чудо техніки" яке може нам допомогти в боротьбі не тільки за чистоту, а й за здоров'я усієї родини. Маю бажання, сили, час та можливості для цього тестування!
У відгука 0 коментарів
dejavy88
От і прийшла пора мого найулюбленішого фрукта - персика, і ціни на нього радують мої очі, в цьому році хочу з них робить усе-усе) Почала я з вареня шматочками: швидко, смачно, красиво, а з Желфіксом ще й легко! На знаю як інші роблять його 1:1, як на мене то 1:2 це вже солодко, а то взагалі мабуть і персик не відчувається... Але на смак і колір...всім відомо... Я робила на 1 кг 300 гр порізаних персиків, 0,5 кг цукру, 1 пакетик Желфіксу 1:2. Пропорцій не дотрималась, вирішила спробувати що вийде. Консистенція приємна, колір яскравий, залишки, які не вмістились в банку, перетворились на щось середнє між желе та мармеладом. Я задоволена, для мене цікаво було відкрити у себі нові навички у заготівлі концервації) дякую)
У відгука 0 коментарів