Ирина Нехай
Ирина Нехай
Новачок
Відгуки Ирина Нехай
Коментарі Ирина Нехай
Отримано лайків
0 Like
Ирина Нехай
Пісумуємо застосування волого корму з телятиною та гарбузом. Безпосероредньо по корму: паучі зручні, відкриваються добре. Розміри Шматочків корму та його констстенція підібрані вдало- коту не потрібно лишне відкушувати ( не розкидає під час іжі) та волога його частина не стікає із шматочків - тваринка з‘ідає все. Запах у корму є, пороте він природній, господарям не заважає, коту за всіма ознаками подобається, так як і смак. Кішка корм іла залюбки, жодного разу не відмовилася. За період застосування корму кішка була активною, грайливою, стул нрм, не зригувала( що іноді буває при харчуванні мясом). Трохи більше стала линяти, але розуміємо що весна. Висновок: корм добре смакує і переноситься.
У відгука 0 коментарів
Ирина Нехай
Сьогодні пригостили тестованим кормом «родича». Зі слів господарів дуже вередливий до іжі. Проте Рудий здивував всіх - з апетитом знищив всю порцію корму, чи ще раз підтвердив, що корм відповідає вимогам на сам перед КОТА.
У відгука 0 коментарів
Ирина Нехай
Пробовала поделиться в фейсбуке - не получается, подскажите как это сделать
У відгука 1 коментар
Ирина Нехай
С опозданием, но уже как неделю тестируем корм. Нам попал корм с ягнятиной, куриным филе в тыквенном соусе. В первое кормление Асия долго принюхивалась, потом только начала есть. В последующие кормления ела как обычно - быстро, с аппетитом вытаскивая с мисочки на пол. За период кормления поведение кошки не поменялось, Состояние шерсти и пощеварения - тоже без измениний, значит корм подошел.
У відгука 1 коментар