Ks.Boiko
Ks.Boiko
Новачок
Відгуки Ks.Boiko
Коментарі Ks.Boiko
Отримано лайків
0 Like
Ks.Boiko
Привіт усім! Хотілося б відмітити, що знайомі матусі, яким ми із моїм маленьким експертом подарували семпли, залишилися задоволенні якістю та м'ягкістю матеріалу підгузників та трусиків. Алергії не було виявленно у жодного із малюків:))) Ми теж залишилися задоволені підгузниками Libero Comfort Zoo Collection і будемо рекомендувати їх іншим матусям!
У відгука 0 коментарів
Ks.Boiko
От і підійшло до кінця наше тестування підгузників Libero Comfort Zoo Collection №3 Перш за все підгузники порадували цікавим дизайном, який викликає посмішку. Підгузники Libero Comfort Zoo Collection виготовленні з м'якого матеріалу, що дихає та приємні на дотик. Не залишають слідів і та не передавлюють, що дуже важливо для ніжної шкіри малюка. Добре вбирають і рівномірно розподіляють вологу, за весь період тестування жодного разу не було протікань))) Липучки добре фіксуються та не відлипають, навіть у дуже активного малюка. Одним із найбільших плюсів для мене було, що дані підгузники не викликають почервоніння та висипань. Виявленно лиш один недолік, спочатку підгузники мали незрозумілий та не дуже приємний запах, але згодом він вивітрився.
У відгука 0 коментарів
Ks.Boiko
Семпли урочисто вручили іншим маленьким експертам)) Мами, а особливо їх малюки, дуже задоволенні подарунками.
У відгука 0 коментарів
Ks.Boiko
Всем привет! Вчера наконец-то получила и свой экземпляр посылки с подгузниками Libero ZOO Collection. Встречали с сыночком курьера прямо на пороге. Разобрала коробку и была обрадована увиденному: большая упаковка подгузников (сынуля сразу пытался лизнуть - наверное уже нравятся), три семпла с подгузниками для подруг, журнал "Мой ребенок" (будет что почитать:)), а к нему в придачу еще и пазлы-магнитики. Но их пока отложим, а то сейчас у малыша один только интерес - пробовать все на вкус:). Что можно сказать по внешнему виду - красиво оформлены, легко догадаться, где зад, где перед, особенно для мужа это большой +:) К достоинствам можно отнести высокие барьерчики и широкий поясок, проверю, конечно, на практике, но выглядят хорошо. Также они тонкие и приятные на ощупь, из-за чего ребенку должно быть комфортно. Но есть и недостатки: не слишком приятный запах самого подгузника и застежки повторно плохо приклеиваются. Начинаем тестировать. P.S. Огромное спасибо организаторам за возможность принять участие в данном проекте.
У відгука 1 коментар