Lana23
Lana23
Новачок
Відгуки Lana23
Коментарі Lana23
Отримано лайків
0 Like
Lana23

Желфікс

Спроба зробити джем із айви вийшла з першого разу!! Дуже подобається консистенція (легенька тягучість, а не пробивна маса), яскравий колір, насичений смак, менша кількість цукру. Неодмінно буду користуватися Желфіксом на наступний рік при заготовці джемів із ягід. Однозначно рекомендуватиму цей продукт всім до використання!!
У відгука 0 коментарів
Lana23
Враження після тестування маски для обличчя: + зручний формат тюбика; пружна консинстенція; ненавязливий аромат; шкіра виглядає після нанесення очищеною. - мені важко вона змивалась, виникало відчуття "плівки" на шкірі. Результат: як бюджетний варіант рекомендую для використання.
У відгука 0 коментарів
Lana23
Сьогодні відгук за результатами тестування крему. + приємна текстура; аромат, що швидко вивітрюється; не скатується при нанесенні; функція "живлення". - відсутність захисної фольги; специфічний аромат. Рекомендувала б для живлення шкіри, особливо у осінньо-зимовий період.
У відгука 0 коментарів
Lana23
Після тижня тестування ділюся враження від використання гелю для вмивання. Приємний ненавязливий аромат, легка текстура, потрібна невелика кількість для умивання зони обличчя та шиї. Дійсно, змиває усі рештки косметики. Проте після тижня використання помітно стала шелушитися шкіра на деяких ділянках обличчя. Можливо не підходить до мого типу. Спробую припинити тестування гелю на 5 днів, щоб перевірити його вплив. Як очищуючий засіб - рекомендувала б володаркам жирної шкіри, не схильної до сухості.
У відгука 0 коментарів