ngural
ngural
Новачок
Відгуки ngural
Коментарі ngural
Отримано лайків
0 Like
ngural
Доброго времени суток, дорогие форумчане! добавила видео о стиральной машинке. https://www.youtube.com/watch?v=ymjgA4IG8V4&feature=youtu.be Хотела сказать спасибо порталу НА ПРОБУ и компании Electrolux за предоставленную возможность протестировать и полюбить стиральную машину. Надеюсь, что модель будет успешной и завоюет множество поклонников. Для этого есть все данные. Большое спасибо!
У відгука 2 коментарі
ngural
Усім доброго дня! Сьогодні протестувала програму ПРАННЯ ЖІНОЧОЇ БІЛИЗНИ. Програма середньої довжини (+40, 60 хвилин, 800 обертів) Я сьогодні не буду «радувати» фотографіями, розкажу свої враження словами. Прала мікс із жіночої білизни, термобілизни (тонкий катон) та псевдо шовкова піжама (віскоза). Усі речі добре «пережили прання. Усе чисте. Програма хороша, але мені не сподобався тільки один момент – неможливість додати полоскання. Для мене дуже важливе, щоб білизна була дуже добре виполоскана, тому автоматично ставлю додаткове полоскання (можливо це занадто, але так мені спокійніше). В програмі ПРАННЯ ЖІНОЧОЇ БІЛИЗНИ поставити додаткове полоскання неможливо, тому прийшлося використати додаткову програму (ПОЛОСКАННЯ і ВІДЖИМ). Трохи не зручно, але не сама велика проблема. В кінцевому разі все чисте і не має запаху від порошку.
У відгука 0 коментарів
ngural
Усім привіт! Протестувала функцію ШВИДКО. Намагалася знайти відмінності в програмах ОСВІЖИТИ та ШВИДКО. Різниці не знайшла, крім тривалості, тому вирішила випробувати програму ШВИДКО – вона на 10 хвилин коротша . Таким чином, сьогодні піддослідний – це моя подушка. Подушка особлива, у неї наповнювач не сінтепон чи перо, а пластикові «пеньки» (щось на зразок порізаних трубочок для коктейлів). Вважаю, що програма ШВИДКО дуже підходить для такої речі. Одразу скажу, що багато від цієї програми я не чекала, тому що відіпрати щось при такому циклі не можливо, але часто виникають потреби чи «запрати» тільки-но щось забруднене чи, як в моєму випадку, випрати нестандартну річ. Для повсякденного життя програма корисна (раніше в моїй машині такої програми не було, тому це моє перше знайомство з короткою програмою) Програму трошки від коректувала (зменшила оберти віджиму до 600). Програма стала – 20 хвилин, 30 градусів, 600 обертів. І за 20 хвилин прання моя подушка освіжилася. Я залишилась задоволена.
У відгука 1 коментар
ngural
Привіт! Сьогодні випробувала програму ШТОРИ. Піддослідний дуже вибагливий. Взагалі ці штори прали дуже рідко, бо це відвертий «головний біль» - не той температурний режим – сідають, не той віджим – зминаються і потребують прасування пресом з паром, не так сушаться – розтягуються. Таким чином прання цих вередунів – це був виклик програмі і машина впоралася бездоганно. Програму ШТОРИ я не змінювала (використала заводські налаштування – температура 40, віджим 800, тривалість 1г. 55 хв.) Штори були достатньо брудні. Після прання - чисті та свіжі (навіть кріплення як новенькі). Прасування після стандартного віджиму не потрібне. Повісила вологі штори, висять та сохнуть на вікні. Якщо бути завзятим критиком, то можна побачити, то потяглися трохи боковини штор, але я розрівнювала їх руками, то вередуни трохи показали себе. Програма відмінна!
У відгука 0 коментарів
ngural
Привіт! Сьогодні випробувала програму ШОВК. У мене є дивне покривало. Воно на бавовняній основі, але з натуральною шовковою ниткою у вишивці візерунка. Дуже тяжко йому підібрати програму прання. На програмі Бавовна воно дуже зминається, на делікатних програмах без віджиму його неможливо віджати руками, а в мою попередню пральну машину воно навіть і не вміщувалося (носила прати до батьків). І от нарешті випробували. Програма ШОВК, температура 30, віджим 800 обертів, тривалість 30 хвилин. Порошку я додала дуже мало (не більше 25 мл., бо програма коротка, боялася, що недостатньо буде полоскання). Через 30 хвилин – покривало чисте, свіже, незім’яте (при тому, що я не додавала ополіскувача). Для перевірки, чи не лишилося в покривалі порошку поставила додаткове полоскання (окремою програмою) – 28 хвилин, 800 обертів (повторюємо за програмою ШОВК, щоб уникнути зминання). При полосканні вода в барабані не стала мильною, порошок вимився в процесі програми ШОВК. Для мене програма дуже корисна.
У відгука 0 коментарів