juliasha
juliasha
Новачок
Відгуки juliasha
Коментарі juliasha
Отримано лайків
1 Like
juliasha
Щойно зареєструвалась на тестування духовки. Чекатиму списку учасників з таким нетерпінням, як ніколи! Я дуже лояльна до марки Electrolux, вже років 6-7 мені вірно служить духовка моделі EOB33100X, холодильник і варочну панель вибрала теж Electrolux. Дуже задоволена! Тому заповнила анкету без вагань, може якраз повезе?!
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
juliasha, скажіть, Ви хочете просто змінити духову шафу чи за 6 років робота попередної Вас розчарувала?
juliasha
Я не проти змінити свою духову шафу, але не тому, що попередня мене розчарувала. Навпаки, я дуже люблю свою духовку і вона мене влаштовує по всім параметрам. Але вона не має функцій, які присутні в CombiSteam Deluxe, зокрема функції обробки парою і термо-датчика для продукту. Функції цієї духовки розширюють кулінарні можливості, і це захоплює!
Анастасія Винокурова
Почитала всі відгуки, тепер куплю та теж спробую, бо вже забула що таке нормальний сон. А формат спрею мені дуже подобається бо пігулки не люблю.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
juliasha
Пройшов ще один тиждень тестування і мої позитивні враження не розвіялись. Навпаки, я все більше задумуюсь чи варто платити більше за проф-марки (які суттєво зросли в ціні), якщо не гірший результат можна отримати і з Timotei precious oils. Як правило, я не користуюсь одним шампунем і бальзамом на постійній основі, я підлаштовуюсь під потреби волосся і міняю догляд в залежності від поточної проблеми. Отже, як мінімум для різноманіття, я буду купувати собі цю серію, бо вона справді дуже вдала. Мене хвилювало, чи не буде волосся переобтяженим і масним після тривалого використання, але після 6 використань, такої проблеми не помітила, навпаки - волосся розсипчасте і м’яке. З пухнастістю бальзам не справляється (ще такого засобу, який би справився - не знаходила), але завдяки цьому зберігається об’єм, заради якого я і мию волосся практично через день. Наступного тижня запланувала фарбування волосся і подивлюсь як поведе себе ця серія з пошкодженим волоссям. Підозрюю, що все буде гаразд. А ще спробую разок не використовувати фен, хоча для мене це справжня жертва, бо волосся без фену в’ється і стирчить у різні боки. :)
У відгука 4 коментарів
Юлия
juliasha, для того, щоб не використовувати фен спробуйте не сильно змивати бальзам, волосся стане більш зволоженим и не буде стирчати. Чекаємо на відгук після фарбування:)
Marinka1988
Ваша структура волос напоминает мою,как я вас понимаю,ваши слова точку в точку совпадают с действиями для моих волос на счёт фена.Раньше у меня тоже очень волосы пушились,когда были очень длинные,сейчас они у меня до плечей и почти нет такой проблемы,просто чаще кончики подстригаю...
juliasha
Модератор Юлия, дякую за слушну пораду, спробую. Я дійсно змиваю бальзам дуже ретельно, а тепер спробую робити це без фанатизму. Marinka1998, я підстригаю кінчики кожні 2 місяці, але мінімально, бо не хочу втрачати довжину. Розумію, що коротше волосся виглядатиме живіше, але мені краще пасує довше волосся. Тому я витрачаюсь на різні олійки, масочки, спреї і купила хороший фен, який не так псує волосся і сушить мою довжину за 4 хвилини, тобто мінімальну кількість часу. Воно у мене тонке і рихле і це вже ніяк не змінити, бо генетично закладено. З захопленням дивлюсь на блискуче, довге, густе і гладке волосся у дівчат. Може і мені різними засобами вдасться наблизитись до такого результату. Хоча, навіть дорогущий Керастаз, не особливо мене вразив своєю дієвістю. З природою не поспориш! :)
Анастасія Винокурова
Почитала всі відгуки, тепер куплю та теж спробую, бо вже забула що таке нормальний сон. А формат спрею мені дуже подобається бо пігулки не люблю.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
juliasha
Ділюсь першими враженнями від використання лінійки "Дорогоцінні масла". Загалом враження позитивні і результат мене дещо здивував, оскільки від дешевого мас-маркету я не сподівалась якогось ефекту. Справа в тому, що я вже давно перейшла на професійні марки з догляду за волоссям, перепробувала різне - L’oreal Professionnel, Kerastase, Goldwell, Tigi, Matrix і інше. Ясне діло, що до доброго звикаєш швидко і від Timotei я нічого особливого не очікувала, скоріше навіть побоювалась, щоб на час тестування засобів, волосся не стало схожим на паклю. У мене фарбоване в блонд волосся (до лопаток), тонке і рихле, пушиться і трохи в’ється. Відповідно страждає сухістю і ламкістю. Тому я обираю, як правило, інтенсивно відновлюючі лінії, які гарно зволожують волосся. Мию голову 3 рази на тиждень. Вже 2 рази мила голову засобами Timotei. Зрозуміло, що ще рано давати остаточну оцінку, але перші враження позитивні. Якщо детальніше, то: 1) Аромат засобів просто шикарний, рука так і тягнеться, щоб відкрити дозатор і ще раз понюхати. Хоча аромат достатньо інтенсивний і може сподобатись не кожному. До речі, після миття голови він доволі швидко вивітрюється, тому не буде нав’язливо переслідувати на протязі дня. 2) Консистенція шампуню і бальзаму власне така, як я люблю - легко дозується і розподіляється на волоссі. За зручний дозатор окреме спасибі - користуватися зручно і приємно. 3) Несподівано приємно бачити в складі, не на останніх позиціях, натуральні і дорогі інгредієнти - екстракт жасмину, арганову, мигдальну і кокосову олію. Я ці масла застосовую в чистому виді як маски, для сухого волосся це найкраще рішення. Чесно кажучи, у проф-марках я рідко зустрічаю у складі масла і екстракти, спеціально звертала на це увагу. Окремий плюс - відсутність парабенів і барвників. Хоча склад не ідеальний, але на його ціну дуже навіть пристойний. 4) Шампунь добре піниться, промиває волосся прекрасно, але достатнього зволоження і живлення не дає, без бальзаму обійтись не можу. Але така сама ситуація у мене і з проф-марками, тому ставити за це мінус шампуню не буду. 5) Бальзам-ополіскувач виправляє ситуацію відмінно і швидко, дійсно достатньо хвилини, щоб волосся розгладилось і пом’якшилось. Після підсушування рушником, розчісується без проблем. Загалом ефект під час миття практично ідентичний тому, який отримувала під час використання проф-марок. Це мене достатньо здивувало. Навіть задумалась чи вартує тоді платити більше... Але, це лише початок тестування, тому ще буду спостерігати за станом волосся і ділитись враженнями...
У відгука 3 коментарі
Ir.kikin
А у вас скільки бальзаму йде, чи не масніє волосся???
juliasha
Вибачте, що відповідаю з запізненням, не знала, що до мого допису є коментарій. Бальзаму використовую десь столову ложку і волосся при тому не масніє й не обтяжується. Пухнастість ніде не дівається, але зате м’яке й розсипчасте.
Анастасія Винокурова
Почитала всі відгуки, тепер куплю та теж спробую, бо вже забула що таке нормальний сон. А формат спрею мені дуже подобається бо пігулки не люблю.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися