Electrolux: секретний інгредієнт вашої кухні

Electrolux: секретний інгредієнт вашої кухні

Важливі повідомлення проекту

Готувати як у кращому ресторані? Чому б і ні!

Ми опанували секретну технологію разом з технікою Electrolux.

Перевірено на практиці!

 

Ми всі звикли довіряти професіоналам і орієнтуватися на них. Це стосується й кулінарної майстерності. У кухарів кращих ресторанів виходять неймовірно ніжні і соковиті страви, і багато хто з нас упевнені, що це виключно індивідуальна майстерність і особливі інгредієнти страви. Насправді секрет в комбінації пари й гарячого повітря, яку використовують кращі кулінари. Саме цей «секретний інгредієнт» перетворює традиційні компоненти в приголомшливі страви. І ми з вами цілком можемо також оволодіти цією технологією і готувати, як в кращих ресторанах.

 

В період з 07.12.2015 р по 03.01.2016 р експерти нашого порталу тестували кухонну техніку від Electrolux. Настав час підбити підсумки тестування.

 

ПІДСУМКИ ТЕСТУВАННЯ

Духова шафа Electrolux CombiSteam Deluxe EOB98851AX

 

100% учасників готові рекомендувати духову шафу своїм друзям і знайомим *

100% експертів не відзначили недоліків в роботі духової шафи *

100% підтвердили, що духова шафа повністю виправдала заявлені якості *

100% експертами перевірено: термощуп гарантує ідеальне приготування м'яса будь-якого ступеня підсмажування *

 

Термощуп дає можливість встановити потрібну для приготування температуру і дізнатися, чи добре блюдо пропечене. Після приготування термощуп відключає духовку.

 

100% учасникам сподобалася у використанні система підігріву Ultra Fun Plus *

 

Завдяки системі підігріву Ultra Fun Plus з вентилятором страва пропікається рівномірно в будь-якому куточку духової шафи. 

 

80% підтвердили, що сенсорно-символьне меню дуже зручне у використанні *

 

Зручне меню духової шафи Electrolux Combi Steam Deluxe включає функцію довідки та 100 програм для приготування різних страв. Крім цього, Ви зможете зберегти до 20 своїх улюблених програм.

 

80% учасників погодилися з тим, що функція очищення парою допомагає істотно економити час, сили і засоби для чищення *

 

У духовій шафі передбачена функція очищення парою. Достатньо лише налити воду і вибрати відповідний режим для чищення - ніяких клопотів!

 

Індукційна варильна панель Electrolux Infinite EHI9654HFK

 

100% учасників готові рекомендувати індукційну плиту своїм друзям і знайомим *

100% експертів повністю задовольнила робота і функціонал вручений поверхні *

100% підтвердили, що для варки поверхня повністю виправдала заявлені якості *

100% експертів, випробувавши функцію Direct Access, відзначили її ефективність *

Елементи управління Direct Access забезпечують інтуїтивний контроль - досить одного дотику пальцем для вибору потрібного параметра.

 

100% учасників погодилися з тим, що функція переривання готування "Stop + Go" дуже зручна *

 

Функція "Stop + Go" ( "Вимкнув і йди") дозволяє зробити паузу в приготуванні одним натисканням кнопки і відновити роботу з тими ж настройками.

 

100% підтвердили, що панель можна очистити, просто протерши її ганчіркою *

 

Завдяки професійній технології індукційного нагріву поверхня панелі не нагрівається і бризки до неї не прикипають. Відмінно, чи не так?

 

100% учасників підтвердили, що з функцією "Бустер" готувати можна набагато швидше *

 

* За підсумками тестування в період з 07.12.2015 р по 03.01.2016 р Кількість учасників - 10

Відгуки

ankafeshchenko
Давно не писала, потому что праздники совсем сбили с творческого русла)) но теперь снова готова поделиться своими впечатлениями о варочной поверхности Electrolux. Итак, вчера были приготовлены первые (!!) в моей жизни самостоятельные манты. Не могу сказать, что я большой поклонник такой еды, но иногда очень хочется чего-то необычного. Самые вкусные манты я ела в Грузии, конечно. Это когда СОК! Самый вкусный мясной сок. Я долго не решалась, но потом всё же подумала, что ничего не теряю...замесила тесто, как на пельмени (но с некоторыми "изюминками"), мясо забрало очень много времени - поскольку не хотелось его через мясорубку, а именно так, как вроде положено по правилам - я его очень долго "рубила"...пока оно не стало почти таким, как если бы через мясорубку, но другое...) много лука! по пропорции 1:1. Много специй - соли, различные виды перца... Потом нужно было всё это свести воедино. И приготовить на пару. И вот , что получилось. Не судите строго - всё-таки первый раз) Кстати, спасибо моей варочной поверхности, которая нагрелась в считанные секунды (!!) и так же быстро остудилась, после того, как я посчитала, что пора выключать. Таким образом, совсем не обязательно было отставлять каструлю на другую комфорку или на стол. Вот так то))
У відгука 2 коментарі
kikin
Напевно не випадково портал Na-proby і компанія Electrolux підготували проект тестування в період новорічно-різдвяних свят, щоб ми в повній мірі змогли протестувати духовку CombiSteam Deluxe. І звичайно, це був приємний подарунок на свята для нас і нашим близьких. Ну що ж, уже потрібно робити висновки. Щодо дизайну самої пічки, то вона в більшості випадків ідеально підійде до вашої кухні, як і до моєї))), адже є стильною і красивою, має лаконічну форму та виконана в сіро-чорних тонах. Пічка має сенсорну панель і контейнер для наливу води. В неактивному режимі висвічується годинник, що дуже є зручною функцією в сучасних пічках, адже додаткових годинників на кухні у мене не має, і телефон не є завжди під рукою. Духовка має значний внутрішній об’єм, як на мене, та зручну фурнітуру для завантаження страв. В комплектацію входять решітка, деки, термощуп, і губка для збору залишків води в резервуарі парогенератора. Щодо дверцят то вони плавно закриваються-відкриваються, і без будь якого шуму. Як я вже відмічала, що можна відкрити дверцята під будь-яким кутом (до 15 геометричних градусів) і вони залишаться в такому положенні. З середини дверцят знаходиться така собі «шпаргалка-виручалка» для основних функцій пічки. Це дуже зручно, що не потрібно кожного разу заглядати в інструкцію, щоб отримати підказку на якому рівні, при якій температурі чи в якому режимі готувати. Готувати в нашій духовці CombiSteam Deluxe від Electrolux одне задоволення!)))) Адже коли у тебе все вдається, нічого не пригорає, не перепікається, чи піджарюється, а бо ж недоготовлюється, то хочеться і хочеться готувати, навіть деякий азарт прокидається, і ти думаєш «а що ж сьогодні приготовити разом з пічкою». Одним словом, завдяки нашій духовці значно додається впевненості при приготуванні нових складних страв. Оскільки пічка володіє функціональними можливостями пароварки, а також розігріву страв, то тепер у мене на кухні звільнилось місце від пароварки. Супер духовка з функцією пароварки, страви спочатку пропарюються, а потім допікаються, поєднання пару і гарячого повітря робить страви неперевершеними на смак. Не потрібно ніяких рукавів для запікання! Я часто готую їжу на пару для своєї сім’ї, адже це корисно, тому духовочка з такою функцією це просто знахідка для нас!)). На протязі тестування мною було апробовано багато функціональних можливостей пічки: випічка, запікання, тушкування, запікання із термощупом, розморожування, приготування на пару, вистоювання тіста, самоочистка пічки... Про все це можна подивитись і почитати у моїх попередніх відгуках, додам лише про розморожування та випробовування термощупа. Мені потрібно було розморозити куряче філе. Відповідну функцію я обрала в режимі допомога в приготуванні. Процес розмороження тривав 40 хв. при температурі 30 град. Цей режим автоматично запрограмований в пічці, і звичайно якщо у вас великий кусок м’яса, то час розмороження можна збільшити)). Все легко і просто. На новий рік я вирішила запекти качку. Для приготування я обрала функцію допомогу в приготуванні, а далі «Целая утка». Пічка запропонувала мені обрати режим приготування або з термощупом (це автоматичний режим) або ручний режим приготування. Звичайно, задля експерименту і також з цікавості, я обрала автоматичний режим приготування, тобто з термощупом. Задану температуру термощупа виставила на 80 град. Відмічу, що якби я обрала ручний режим приготування качки, то пічка би запропонувала мені масу качки, яку і сама визначила)), ох і розумниця. Качка була вагою 2.500 кг. За процесом приготування слідкувала вся сім’я і гості «експерти» по приготуванню качки. Всім було цікаво як моя розрекламована пічка справиться з цим завданням, а тим більш ще з такою «штукенцією» вткнутим термощупом. Час пролетів досить швидко, все сповіщало про те що закінчується процес приготування, по-перше запах печеної птиці, по-друге таймер показував температуру термощупа, по-третє на вигляд качка була вже рум’яною і запеченою, і от пролунав таймер закінчення приготування))). Ох яку красоту і неймовірну смакоту я дістала з духовки… це не описати. Качка рівномірно пропечена, рум’яна, запашна. Молодець духовочка не підвела! За період тестування мною не було виявлено ніяких недоліків. В автоматичних режимах які я обирала для приготування, все рівномірно пропікалось, і я діставала страви із духовки які мали чудовий вигляд і смак. Тепер шанувальник побутової техніки від Electrolux. Чесно признаюсь, що до цього тестування я й не підозрювала що є духовки з функцією пару. Із мого досвіду можу сказати, що це дуже корисна функціональність, яку я всім рекомендую!)) Дякую улюбленому порталу Na-proby за надану можливість протестувати духовку Electrolux CombiSteam Deluxe. Ця духовка може стати прекрасним рішенням для вашої сучасної кухні. Адже готувати з такою духовкою - лише задоволення))
У відгука 0 коментарів
Anna_1900
Ну, и любимое семейное блюдо - чизкейк со сливочным кремом и смородиной. Не так давно я готовила творожную запеканку. Все отлично получилось, текстура нежная и сочная. Но! Я же не знала, что в нашем меню есть специальная программа:) Итак, заходим: "Помощь в приготовлении" - "Торт" - "Чизкейк". И в этот раз получился (что уж тут скромничать с такой то духовкой)) - шедевр:) Поднялся шикарно, после остывания взбила сливки (+ буквально ложка сахарной пудры), а сверху - замороженные ягоды смородины+листики мяты. Всем рекомендую, наслаждение обеспечено!
У відгука 1 коментар
Anna_1900
И еще приятность от функции "Влажный пар". Наша духовка - это очень-очень большая пароварка! И это круто, так как хоть у нас сейчас практически в каждом доме есть мультиварки, но вот отварить на пару сразу все овощи не получается. Я например, делаю в 2 этапа: сначала картофель, потом - свеклу и морковь. А здесь - "гуляй душа":) Готовится картофель на температуре 96 градусов 50 минут.
У відгука 0 коментарів
Anna_1900
Всем привет) Я не сразу дошла к режиму "Влажный пар", так как, по сути, это пароварка, функция которой у меня есть в мультиварке. Но, кажется , я все-таки немного недооценила свою помощницу-духовку. Готовила омлет на пару. Температура 96, время 30 минут. Тю, подумала я, долго как-то)) Хотя удобно - поставила утром в духовку и пошла собираться на работу. Через 30 минут духовка сигналом сообщила, что блюдо готово. И вот тут меня ждало 2 сюрприза: омлет не был очень высоким и пористым (как в обычной пароварке) и при этом был просто обалденно вкусным. Девочки, как будто приготовила какой-то мусс со сливками! Если у вас кто-то не любит паровой омлет, приготовьте ему омлет в духовке Electrolux Combi Steam Deluxe :) А если ещё и не говорить, что это паровой омлет - в жизни не догадается) Можно придумать оригинальное название) Секретное)
У відгука 1 коментар