ElenaAnt
ElenaAnt
Знавець
Відгуки ElenaAnt
Коментарі ElenaAnt
Отримано лайків
0 Like
ElenaAnt
Останній мій відгук про желатин від Dr.Oetker. Цього разу готувала сметанний десерт з малиною. Рецепт писати не буду, його всі знають. Вкажу лише, що пачечка желатину (9 г) діяла на 120 мл молока + 240 г сметани 15%, плюс жменька ягід з морозилки. Через десять хвилин верх желе вже "схопився" - такого у мене ще не було при жодному з желатинів інших марок. Зазвичай все набагато повільніше. Я задоволена! P.S. Прочитавши відгуки про дріжджі - вирішила залишити їх на паски.
У відгука 1 коментар
ElenaAnt
І ще один відгук про желатин від Dr.Oetker. Цього разу я приготувала Самбук з яблук за рецептом Татарин Іри із групи РФГ (Фейсбук). Трішки рецепт змінила -збільшила кількість яблук. Але желатин впорався на 100%! Складові: яблука- 330 г, один яєчний білок, цукор - 100 г, желатин - 9 г+ 90 мл холодної води. Яблука очистити та запекти, щоб стали м'якими, перетерти через сито або блендером. Желатин залити 90 мл холодної води, коли набубнявіє, прогріти його на водяній бані (не кип'ятити). В охолоджене яблучне пюре додати білок, цукор і збити міксером протягом 1-1,5 хвилини до утворення білої однорідної маси, далі тонкою цівкою влити желатин і перемішати. Розкласти масу по креманках, дати застигнути. Мої враження: желатин набух дуже швидко, навіть не очікувала. Розчинився теж швидко, сильно не нагрівала. Та й сам самбук застигав не довго, структура дуже щільна. Дуже задоволена результатом. P.S Прикраси також від Dr.Oetker, помічниця постаралась))
У відгука 0 коментарів
ElenaAnt
Дякую за можливість брати участь у тестуванні! Отримавши стартовий набір, трохи замислилась, над тим, що готувати. Банальні желе та холодець/заливне не хотілось. Тому обрала для тесту рецепт курячого рулету. Сам рецепт знайшла на одному з кулінарних сайтів. Відверто зізнаюсь - рецепт для ледачих
У відгука 0 коментарів
ElenaAnt
Добрый день всем. Допила я свой Вератрол до конца и теперь хочу поделиться своими наблюдениями и выводами. Первое - при приеме препарата не было никаких негативных побочных эффектов на мой организм. Второе (писала прошлый раз) - меньше выпадают волосы. Третье - улучшилось общее состояние организма - уставаемость и сонливость стала меньше (обычно в этот период года наоборот). Четвертое - улучшилось состояние нервной системы - меньше срываюсь по пустякам. Пятое - стала лучше кожа на руках (обычно от моющих она у меня суховата, сейчас пересыхания нет). Согласна с предыдущими экспертами - для улучшения результатов и получения более полной картины нужно пропить этот БАД несколько раз на год.
У відгука 0 коментарів
ElenaAnt
Тестирую Вератрол с 20 марта. Очень радует то, что никаких побочек так и не вылезло. Из позитивных изменений: меньше стали выпадать волосы (до этого сыпались так, что страшно было мыть голову - вся ванна в волосах), стало больше энергии, легче просыпаюсь утром (я сова).
У відгука 0 коментарів