Tasha Zdrok
Tasha Zdrok
Новачок
Відгуки Tasha Zdrok
Коментарі Tasha Zdrok
Отримано лайків
0 Like
Tasha Zdrok
Моєму племінничку 11 місяців, на жаль зовсім не хотів їсти м'ясні п'юрешки, не відкрив зовсім ротик. Кілька разів спробували годувати дитя, ні разу не получилось =(
У відгука 2 коментарі
Tasha Zdrok
Тестуємо пюрешечки ''Hame'' вже кілька днів. Розпочали із ''яблука-слива''. Радує вигляд і консистенція самого п'юре. Племінник першу ложечку проковтнув із маленькою затримкою, пізнаючи зовсім новий смак. На другу ложку не хотів відривати ротик, вже думали, що їсти зовсім не буде дане п'юре, але потім наче передумав і згамав майже цілий вміст баночки. Решту вмісту через деякий час змішали із гречаною кашою, яку малюк не зовсім любить, і, на диво, каша теж розчинилась у животику. Тепер маємо новий метод поїдання гречки, дякуючи ''Hame''. Пауч Манго пішов ''на ура'' під час прогулянки парком. Дуже зручно у дорозі мати із собою корисну та ще й смачну закуску. Боялись тільки щоб не отримали алергічної реакції, тому наступних кілька днів зробили перерву від ''Хаме'', але все було ок. Завтра скуштуємо пюре з індичкою, сподіваююсь, що малюку теж буде до смаку.
У відгука 2 коментарі
Tasha Zdrok
Почнемо наше перше тестування на сайті na-proby.com Сьогодні нарешті забрали нашу посилку з ''Нової пошти'', щоб встигнути до її завтрашньої відправки назад до відправника (отримала повідомлення на ел.пошту, що довго не забираю свою посилку) мусили летіти на всіх парах. Була трохи неприємно здивована, що не отримала звичного смс-повідомлення від ''Нової пошти'', але радість від отриманої посилки змінили погані почуття і я з усмішкою прийшла додому. Завтра розпочнемо тестування дитячого харчування, сподіваюсь племінничок теж буде в захваті від пюрешок, як я від їхнього вигляду.
У відгука 1 коментар