Іра Шевц
Іра Шевц
Новачок
Відгуки Іра Шевц
Коментарі Іра Шевц
Отримано лайків
0 Like
Іра Шевц
Хочу поділитися і своїми враженнями і спостереженнями від тестування Нікою цього корму. На жаль, корм їй не дуже сподобався, хоча навіть по зовнішнім ознакам та запаху він стоїть на крок вище від того сухого корму, який вона вживала раніше. Ми пробували поступово підмішувати новий корм до вже звичного, і якщо вміст нового був не значний, то кішка його їла. Але коли ми змішали 50/50, то Ніка не їла цієї суміші зовсім. Також пробувала повністю розділити корми, OptiMeal поставила у звичному місці, а старий корм в іншому куті квартири. Через добу мисочка з OptiMeal залишилася повною, а старого корму не було. Проводили ще один експеримент - дала на пробу знайомій, у якої кіт менш вибагливий до їди. І сталося чудо!!!! Він просто в захваті від його корму, і оскільки корм йому так сподобався, то одну з двох отриманих банок я зпрезентувала йому. Обов'язково напишу про його ставлення до корму у наступному відгуку)) Всім добра!
У відгука 8 коментарів
Модератор Ольга
Іра Шевц, а коли у кішки почалася така нелюбов до нового раціону? Адже у першому Вашому повідомленні наче ніяких прецедентів не було, Ніка Добре відреагувала на OptiMeal.
Іра Шевц
Вона і зараз на нього добре реагує, просто чомусь не хоче споживати його як самостійний продукт( Але я думаю, що з часом мені все таки вдасться "переконати" її)))
tashavolchik30
Гарного Вам тестування)
Анастасія Винокурова
Напишіть потім, я останній рік теж вже на рівному місці почала слова забувати, і що я робила вчора..
Анастасія Винокурова
Діліться з нами враженнями, дуже цікаво чи допомагає
Анастасія Винокурова
Все чудово, якщо не обрали зараз то оберуть наступного разу, у мене от дітей немає (і я не заповнюю заявки на дитячі товари) а вони на тестування найчастіше. Котиків собачок теж немає. Я дуже чекаю на тестування косметики, хотілося б частіше, або якісь засоби для прання, памятаю колись тестувалися...
Анастасія Винокурова
Я заявку не подавала, але от мені 33 - і останнім часом у мене память наче у бабусі, та і то у моєї бабусі вона краще в рази... я останнім часом не памятаю що було вчора, або коли з кимось знайомлюся - імя забуваю через 2 хвилини... може то вже через війну таке..
Анастасія Винокурова
мені дуже цікаво чи дійсно після даного препарату память стає кращою, з нетерпінням вже чекаю на відгуки тестувальників.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися